намери твоя HOMEMAX национален телефон: 0800 150 80 координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg
   
homemax

Монтаж на дограма

Монтаж на дограма

Монтаж на дограма

Наричат прозорците "очите" на дома, факт е, че няма дом без "поглед" към околния сшят. Изборът на вид и марка дограма е труден процес, зависи от личните предпочитания и финансови средства.

Основните характеристики на дограмата са материала, от който е изработена - дървото, алуминия и PVC, брой камери на дограмата- 3, 4, 5, 6-камерни, стъклопакета-еднослоен, двуслоен и трислоен, в зависимост от броя на стъклата, обкова - това са дръжките, пантите и механизмите на дограмата. 

Основни видове дограми са:

дървена дограма-от естесвен материал, екологично чист, с най-голям коефициент на топлоизолация

алуминиева дограма-лек материал с минимален разход за поддръжка,ма дълъг живот, устойчив е на метеорологични условия и корозия

дограма от PVC профили-отлични топло- и звукоизолиращи свойства,  дълготрайна, евтина поддръжка.  

Може да се възползвате от услугата ни монтаж на дограма. В HomeMax разполагаме с висококвалифицирани специалисти с доказан опит в монтаж, демонтаж и ремонт на PVC и алуминиева дограма, и покривни прозорци. Екипите ни отговарят на въпроси, посещават обекти и изготвят оферти в най-кратки срокове.

Срок за изпълнение

Срокът за изпълнение на поръчката зависи от обема на работа и от естеството и спицификата на монтажа на дограмата. До 24 часа с Вас ще се свърже наш сътрудник,ако имате конкретни виждания, относно срока на изпълнение, те ще бъдат взети под внимание при изготвянето на офертата и изпълнението на поръчката. 

Цена на работа

На входа на всеки хипермаркет HomeMax има обособен център, в който ще получите максимално адекватна информация от наш специалист, който ще Ви консултира, ще съгласува удобна дата за предварителен оглед и ще изготви индивидуално ценово предложение, съобразено с Вашите изисквания и предпочитания. 

Задължително ли е дограмата да e закупенa от HomeMax?

Дори дограмата да не е закупена от наш хипермаркет, ние ще Ви бъдем полезни със съвет, изготвяне на персонална оферта и извършване на необходимите дейности. 

Защо да избера HomeМax?

При нас ще намерите освен богат асортимент от дограми, така и подходящи за тях допълнителни аксесоари, като комарници, дръжки и др., за да добие помещението завършен вид.

В HomeМax Ви предлагаме качествено изпълнение в предварително определен срок, изгодни цени, доставка до дома, разсрочено плащане и гаранция за всички извършени от нас строително-монтажни работи. 

В кои градове се предлага услугата

HomeMax осигурява изпълнението на строително-монтажни работи в цялата страна. За повече информация можете да се свържете с Център за строителни услуги в някой от нашите магазини:

HomeMax в София Владимир Вазов

HomeMax в София Люлин

HomeMax в Стара Загора

HomeMax в Пловдив

HomeMax в Бургас

HomeMax в Плевен

HomeMax във Варна

HomeMax в Русе

HomeMax в Бургас Майстор

 

Информация може да получите също на нашия безплатен национален телефон: 080015080 или да пуснете запитване.

 

 

 

Направи запитване
*
*
*
*
*
*

* задължителни полета

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Съгласен съм Прочети още