намери твоя HOMEMAX национален телефон: 0800 150 80 координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg
   
homemax

Поставяне на топлоизолации

Поставяне на топлоизолации

Монтаж на топлоизолация и хидроизолация 

Може да се възползвате от услугата ни монтаж на топлоизолация и хидроизолация. Също така предлагаме и необходимите видове материали за изпълнението им. 

Срок за изпълнение

Срокът за изпълнение на поръчката зависи от обема на работа и от естеството и спeцификата на поставяне на съответния вид изолация. До 24 часа с Вас ще се свърже наш сътрудник, ако имате конкретни виждания, относно срока на изпълнение, те ще бъдат взети под внимание при изготвянето на офертата и изпълнението на поръчката. 

Цена на работа

На входа на всеки хипермаркет HomeMax има обособен център, в който ще получите максимално адекватна информация от наш специалист, който ще Ви консултира, ще съгласува удобна дата за предварителен оглед и ще изготви индивидуално ценово предложение, съобразено с Вашите изисквания и предпочитания. 

Нашите цени започват от 22 лв./кв.м.

*по запитване, зависи от квадратури, дебелина, дали трябва скеле, локация

Задължително ли е материалите за топлоизолация и хидроизолация да бъдат закупени от HomeМax?

Не е задължително материалите за конкретния вид изолация да бъдат закупени от нас, ние ще се постараем да Ви бъдем полезни независимо от къде сте ги закупили. 

Защо да избера HomeМax?

При нас ще намерите освен богат асортимент от топлоизолации, така и подходящи за тях допълнителни аксесоари, като первази, подложки и др., за да добие помещението завършен вид.

В HomeМax Ви предлагаме качествено изпълнение в предварително определен срок, изгодни цени, доставка до дома, разсрочено плащане и гаранция за всички извършени от нас строително-монтажни работи. 

В кои градове се предлага услугата?

HomeMax осигурява изпълнението на строително-монтажни работи в цялата страна. За повече информация можете да се свържете с Център за строителни услуги в някой от нашите магазини:

HomeMax в София Владимир Вазов

HomeMax в София Люлин

HomeMax в Стара Загора

HomeMax в Пловдив

HomeMax в Бургас

HomeMax в Плевен

HomeMax във Варна

HomeMax в Русе

HomeMax в Бургас Майстор

 

Информация може да получите също на нашия безплатен национален телефон: 080015080 или да пуснете запитване.

Направи запитване
*
*
*
*
*
*

* задължителни полета

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Съгласен съм Прочети още