намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   
homemax  

Архитектурни проекти

Архитектурни проекти

Архитектурни проекти

HomeMax разполага с професионално архитектурно студио, с доказан опит в консултации, предпроектни проучвания интериорен дизайн, архитектурно проектиране и авторски надзор. Екипите ни отговарят на въпроси, коментари, посещават обекти и изготвят оферти в най-кратки срокове. Ако ни се поиска мнение и/или съвет - съветите, които даваме на нашите клиенти са такива, каквито бихме дали ако ние бяхме собственици на техните имоти. 

Време за изпълнение

Времето за изпълнение на поръчката зависи от обема и вида на архитектурните услуги, от които бихте искали да се възползвате.

Цени

За да бъдем коректни към Вас нашите клиенти, ще получите специално изготвена за Вас оферта. На входа на всеки един наш магазин има обособен център, в който може да се свържете с наш специалист, който ще Ви консултира и ще изготви индивидуално предложение съобразено с Вашите изисквания и предпочитания. 

Защо да избера HomeМax?

В HomeМax Ви предлагаме качествено изпълнение на услугата с гаранция за извършените от нас дейности при предварително договорени цени и срокове. 

В кои градове се предлага услугата?

Услугата може да бъде изпълнена в цялата страна. За повече информация свържете се Център за услуги в някой от нашите магазини:

HomeMax в София Владимир Вазов

HomeMax в София Люлин

HomeMax в Стара Загора

HomeMax в Пловдив

HomeMax в Бургас

HomeMax в Плевен

HomeMax във Варна

HomeMax в Русе

 

Информация може да получите също на нашия безплатен национален телефон: 080015080 или да пуснете запитване.

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм