намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   
homemax  

Комплексни строително-монтажни работи

Комплексни строително-монтажни работи

(практически включва всички до момента описани строително-монтажни дейности – къртене, чистене, извозване, фаянс и т.н.)

HomeMax има опит в представяне на цялостни обектови решения от предварителен оглед, през предпроектни проучвания, изработка на архитектурен проект, извършване на цялостни строително-монтажни работи, професионално почистване на обекта до издаване с Акт 16.

Време за изпълнение

Срокът за изпълнение зависи от обема, вида, локацията на предвидените дейности и операции, който искате да бъдат извършени. Ако имате конкретни виждания, относно срока на изпълнение, те ще бъдат взети под внимание при изготвянето на офертата и изпълнението. 

Цена на работа

На входа на всеки хипермаркет HomeMax има обособен център, в който ще получите максимално адекватна информация от наш специалист, който ще Ви консултира, ще съгласува удобна дата за предварителен оглед и ще изготви индивидуално ценово предложение, съобразено с Вашите изисквания и предпочитания. 

Защо да избера HomeМax?

В HomeМax Ви предлагаме качествено изпълнение в предварително определен срок. За всички извършени от нас строително-монтажни работи получавате писмена гаранция. 

В кои градове се предлага услугата?

HomeMax осигурява изпълнение на строително-монтажни работи в цялата страна. За повече информация можете да се свържете с Център за строителни услуги в някой от нашите магазини:

HomeMax в София Владимир Вазов

HomeMax в София Люлин

HomeMax в Стара Загора

HomeMax в Пловдив

HomeMax в Бургас

HomeMax в Плевен

HomeMax във Варна

HomeMax в Русе

HomeMax в Бургас Майстор

 

Информация може да получите също на нашия безплатен национален телефон: 080015080 или да пуснете запитване.

 

Направи запитване
*
*
*
*
*
*

* задължителни полета

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм