намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   
homemax  

Къртене и извозване

Къртене, чистене и извозване 

Къртачните ни услуги включват къртене и демонтаж на всякакъв вид строителни конструкции, почистване и извозване на строителните отпадъци, които съответно ще бъдат изхвърлени на предназначените за целта сметища. 

Време за изпълнение

Времето за изпълнение на поръчката зависи от обема и вида на къртачните услуги, които искате да бъдат извършени. Ако имате конкретни виждания, относно срока на изпълнение, те ще бъдат взети под внимание при изготвянето на офертата и изпълнението на поръчката. 

Цена на работа

На входа на всеки хипермаркет HomeMax има обособен център, в който ще получите максимално адекватна информация от наш специалист, който ще Ви консултира, ще съгласува удобна дата за предварителен оглед и ще изготви индивидуално ценово предложение, съобразено с Вашите изисквания и предпочитания. 

Защо да избера HomeМax? 

В HomeМax Ви предлагаме качествено изпълнение в предварително определен срок. За всички извършени от нас строителни услуги получавате писмена гаранция. 

В кои градове се предлага услугата

Услугата може да бъде изпълнена в цялата страна. За повече информация свържете се Център за услуги в някой от нашите магазини:

HomeMax в София
Владимир Вазов

HomeMax в София Люлин

HomeMax в Стара Загора

HomeMax в Пловдив

HomeMax в Бургас 1

HomeMax в Плевен

HomeMax във Варна

HomeMax в Русе

HomeMax в Бургас 2

 Информация може да получите също на нашия безплатен национален телефон: 080015080 или да пуснете запитване.

Направи запитване
*
*
*
*
*
*

* задължителни полета

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм