намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   
homemax  

Монтаж на климатици

Монтаж на климатици

Монтаж на климатици

Съвременният климатик е достатъчно добър уред, който може да ви отоплява през зимата и охлажда през лятото,  ако е проектиран правилно за нуждите на жилището.

В HomeMax разполагаме с висококвалифицирани специалисти с доказан опит в демонтаж и монтаж на климатични системи с мощност от 9 000 BTU до 24 000 BTU, мултисплит системи, климатици колонен, касетъчен и канален тип.

Срок за изпълнение

Срокът за изпълнение на поръчката зависи от обема на работа и от естеството и спицификата на монтажа на климатика. До 24 часа с Вас ще се свърже наш сътрудник, ако имате конкретни виждания, относно срока на изпълнение, те ще бъдат взети под внимание при изготвянето на офертата и изпълнението на поръчката.

Цена на работа

На входа на всеки хипермаркет HomeMax има обособен център, в който ще получите максимално адекватна информация от наш специалист, който ще Ви консултира, ще съгласува удобна дата за предварителен оглед и ще изготви индивидуално ценово предложение, съобразено с Вашите изисквания и предпочитания. 

Задължително ли е климатичната техника да бъде закупена от HomeМax? 

Дори климатичната техника да не е закупена от наш хипермаркет, ние ще Ви бъдем полезни със съвет, изготвяне на персонална оферта и извършване на демонтаж и/или монтаж.  

Защо да избера HomeМax?

В HomeМax Ви предлагаме качествено изпълнение в предварително определен срок, изгодни цени, доставка до дома, разсрочено плащане и гаранция за всички извършени от нас строително-монтажни работи. 

В кои градове се предлага услугата

HomeMax осигурява изпълнението на строително-монтажни работи в цялата страна. За повече информация можете да се свържете с Център за строителни услуги в някой от нашите магазини:

HomeMax в София Владимир Вазов

HomeMax в София Люлин

HomeMax в Стара Загора

HomeMax в Пловдив

HomeMax в Бургас 1

HomeMax в Плевен

HomeMax във Варна

HomeMax в Русе

HomeMax в Бургас 2 

Информация може да получите също на нашия безплатен национален телефон: 080015080 или да пуснете запитване.

 

 

 

Направи запитване
*
*
*
*
*
*

* задължителни полета

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм