Чипс за опушване на пилешко месо Weber 0.7кг.
Винаги е добра идея да прибавите 1-2 шепи чипс за опушване Weber по време на печенето на храната. Това количество е достатъчно за около 30 минути опушване.
Чипс за опушване Weber®, за птиче месо - придава лека сладко-опушена нотка на пилешките гърди, пуйката и патешкото. Използвайте чипс за опушване при различни рецепти, за да направите приготвянето на барбекю още по-специално.
-100% натурален дървен чипс
-Пакет - 0.7 kg
-Леко сладък опушен вкус
-Подходящ за птиче месо - пиле, пуйка, патица и др.
-За барбекюта на дървени въглища и газ, електрически грилове и уреди за опушване
Опушване на барбекю на въглища:
-Накиснете 1-2 шепи от чипса във вода поне за 30 минути – това ще удължи времето на опушване;
-Излейте водата, която не се е абсорбирала при накисването;
-Поставете мокрия чипс върху напълно разпалените въглища;
-Поставете скарата за готвене и храната върху нея;
-Затворете капака.
Опушване на газово барбекю:
-Използвайте специалната кутия за опушване Weber;
-Накиснете 1-2 шепи от чипса във вода поне за 30 минути – това ще удължи времето на опушване;
-Излейте водата, която не се е абсорбирала при накисването;
-Напълнете кутията с мокрия чипс, сложете я в барбекюто и затворете капака;
-След като се появи дим, поставете храната върху скарата;
-Може да контролирате времето за опушване с помощта на контролния бутон за температура;
-Когато чипсът изгори, можете да отворите капака на кутията и да прибавите още.
Код на продукта: 16118959
За да оставите мнение, моля влезте в профила си
Вход