Домашни потреби

Как да ги изберем?

Благодарение на различните домашни потреби животът на всяка една домакиня значително се улесни. Те спомагат за създаването на уютна атмосфера, но и същевременно с това улесняват живота.

Чудили ли сте се някога за ролята на битовите продукти в ежедневието? Най-вероятно - не. Вкъщи и на работното място, в офисите и в производството, те се използват по подразбиране, така че вие дори не се замисляте за това. Огледайте се - дъски за гладене, протектори за ютии, щипки, кош за пране, сушилки, кърпи, вакуми за мивки - всичко това е толкова познато в интериора, че вече не му обръщаме внимание. Но ако просто скриете всички тези неща - не е уютно, не е удобно и не е лесно да се занимавате и да вършите рутинните си битови задачи.  Дори попадайки на необитаем остров, човек първи ще започне да се приспособява към живота, правейки си от подръчни средства именно тези битове неща, които са от първа необходимост и улесняват значително ежедневието.

Какви стоки за дома предлагате?

В HomeMax е стараем да ви предложим не само огромно разнообразие, но и да представим на вниманието ви онези дребни на пръв поглед детайли, които значително ще улеснят ежедневните ви битови задължения.

Условно, всички те могат да бъдат разделени на три групи:

  • За почистване – тук можем да включим всички дъстери, препарати, микрофибърните кърпи, стойки за чували, четки, кърпи, четки за буркани и много други;
  • Стоки за кухнята – в тази категория условно можем да включим всички сушилници, препарати за почистване, гъби, тел за миене на чинии, кърпи, ръкавици за миене на чинии, ръкохватки и много други.
  • Други – тук можем да причислим всички домакински стълби, кутии за съхранение, пазарски колички, закачалки и така нататък.

Защо да ги купим от HomeMax?

Защото ние ви предлагаме огромно разнообразие не само от различни домашни потреби, но и от над 70 000 продукта за дома, с които ежедневните ви битови задачи ще са много по-лесно, но и ще можете да украсите интериора на дома ви така, както желаете вие. Ние работим само директно с производителите, предлагайки ви конкурентни цени, отлично качество и бърза доставка до цялата страна.

Можете да направите вашата поръчка по всяко време от сайта ни или да посетите физическите ни магазини в страната и да се докоснете сами до всички стоки, които ще намерите при нас, уверявайки се с очите си в качеството и професионалното ни отношение към всичко, което вършим. Очакваме ви още днес!