Филтрирай по
Цена
от 54 лв. до 259 лв.
Страница 1 от 1

Домашните сейфове може да не са най-доброто място за Вашите скъпоценни бижута и редки монети - за тези видове съкровища, трезорът в банка вероятно предлага повече защита. Но ако искате да защитите трудно заменяеми предмети като семейни снимки, свидетелства за раждане, паспорти и данъчни записи, докато ги държите близо до себе си, сейфът може да бъде сравнително евтино решение.

Какъв сейф да изберем за дома

В онлайн магазин HomeMax ще можете да изберете различни опции, според Вашите изисквания. Ето какво се предлага:

  • Електронни трезори – Днес изглежда, че всичко става цифрово, включително заключването на домашните трезори, което елиминира необходимостта от съхраняването на ключ. Целта на цифровото използване с ежедневни предмети е да улесни живота Ви;
  • Трезори с ключ – най-честият избор на потребителя. Сред тях ще откриете такива за външен монтаж, които се заключват с касова брава – тя е доста масивна и малък портативен сейф, който можете да монтирате дори в превозното си средство;
  • За вграждане – ако Вие сте малък бизнес, който държи документи и финанси дори за едно денонощие в обекта си, то най-подходящ за Вас би бил модел за вграждане. По този начин си гарантирате, че злосторник не би могъл да открие лесно скривалището Ви, вграден в стена, а и дори да го открие – вероятно ще се откаже, пред невъзможността да го вземе със себе си;
  • Огнеупорни – ако искате да защитите важни документи у дома – като данъчни бележки, актове за раждане и различни договори – то изберете огнеупорен трезор, който ще предпази съдържанието си, дори и в огнена стихия. Огънят е един от най-често срещаните проблеми при купувачите. Често се случва човек да стане свидетел на битов пожар, за който е необходимо да се повика спешна помощ.

Как да се подсигурим като закупим трезор

Трезорът сам по себе си не винаги може да осигури пълна защита. Трябва внимателно да се помисли, къде може да бъде монтиран.
Според проучвания, когато става дума за домашен обир, най-честите набези са на родителската спалня, за това едва ли там е най-подходящото място за монтиране на сейф. Много по-сигурно би било инсталирането му в мазето, където вероятно ще е по-добре защитен и от пожари. От друга страна, ако живеете в зона с чести наводнения, мазето едва ли е най-добрият избор.

Как помага в избора ни Home-Max

В онлайн магазинът ни лесно ще селектирате сейфовете според Вашите критерии. Поръчайте още сега с доставка до Ваш адрес!