Съхранение на дрехи и обувки

Филтрирай по
Цена
от 0 лв. до 77 лв.

Добрата подредба и хармония в дома са част от приятното усещане от живота и предизвикателството за създаване на уют във всяка стая. За целта е нужно да се снабдим с точните пособия, позволяващи извършването на правилно съхранение на дрехите и обувките. Сега ще разкажем малко повече за предлаганите в Home-max разновидности и някои тайни за подредбата.

Как да подредите дома си?

На фона на съвременното повишено потребление, в даден момент осъзнаваме, че къщата ни е пълна с ненужни вещи, които започват дори да ни пречат на свободното движение между помещенията. В тази посока, британско изследване посочва, че във средностатистическата къща има обикновено ненужни покупки за около 3450 паунда. Ето защо трябва периодично да правим цялостен анализ на вътрешното състояние на жилището и да го подреждаме, за да се почувстваме свободни и щастливи.

Ето няколко съвета за правилната подредба на жилището:

  • започнете с обхождането на мазетата, килера, гардеробите, шкафовете и т.н. Там обичаме най-много да складираме непотребните предмети. Разгледайте всяко от тях и отделете всичко, което няма да е необходимо и го продайте или изхвърлете;
  • разпределете останалите Ви нужни вещи по местата, където ще ги използвате. Например, инструментите трябва да стоят в работилницата, бурканите за зимнината под мивката, така че да са Ви максимално удобни и достъпни за ползване при нужда;
  • представете си визуално как бихте желали да изглежда жилището на мечтите Ви и го подредете по този начин;
  • добър вариант е да направите снимки на сегашното състояние и когато приключите с подреждането, за да видите разликите;
  • старайте се максимално към по-малко видимите предмети и ще имате по-малко за чистене впоследствие.

Какви пособия за съхранение ще намерите в Home-max?

В специалната продуктова гама сме се погрижили да получите всичко необходимо за правилното съхранение на обувките и дрехите. Тук Ви очакват закачалки, контейнери за запазване, разделени на отделни зони за по-голямо удобство. Получавате още стоящи и стенни закачалки, пликове с цип и различна вместимост, щайги, касетки и т.н.

Рафт или кутия да изберете?

Обикновено първият вариант се използва, ако често се налага употребата на поставените върху него продукти. Рафтовете са стенни или свободностоящи на пода и отлично се вписват на ъглово позициониране, но не е задължително. Към кутията се прибягва, в случаите когато е необходимо да приберем нещо, което месеци наред няма да използваме и то ще се изважда например веднъж годишно или при по-дълъг интервал.

Изберете Home-Max

Както винаги, разнообразието при нас е огромно и в случая не правим изключение, така че в онлайн магазина на home-max ще намерите различни прибори, позволяващи прилежното подреждане и дълготрайното запазване на обувките и дрехите ни. Така ще се радваме на по-уютен дом и хармоничен живот. Заповядайте при нас във всеки удобен за Вас ден и разгледайте продуктовата ни гама. Ако имате нужда от помощ или Ви тревожи въпрос, свързан с предлаганите при нас стоки, задължително ни потърсете. Очакваме Ви!