Филтрирай по
Цена
от 14 лв. до 44 лв.
Страница 1 от 1

Прилежното съхранение на обувките е гаранция за тяхната по-дълготрайна употреба, а за целта са предвидени специални етажерки. Сега ще разберем как да ги пазим правилно и вариантите, предлагани в Хоум Макс. Какви са останалите опции за употреба и от къде да се снабдим с подобни приспособления.

Как да съхранявате обувките си?

Добър вариант е да се пазят на сухо и проветриво място, без значение кой от разновидностите сте предпочели. Отлична опция за целта е антрето, където при всяко отваряне на входната врата, влиза свеж въздух. Друга добра опция е при наличието на вграден гардероб до входната врата в едно цяло отделение да се разположи етажерка за обувки.

Какви са нашите предложения?

Ако предположим, че при нас се предлагат два основни вида етажерки, шкафове и стелажи, то значи имате избор измежду отворени и затворени модели. В единия случай те са видими за околните, а в другия не. Кой от двата типа ще предпочетете е въпрос на лично виждане. Те се отличават още по своя обем и вместимост и се подбират спрямо количеството на съхраняваните вещи.

Достъпни са още и ъглови разновидности, позволяващи максимална оптимизация на използваното свободно пространство, така че то да е най-пълноценно. Имате възможност да се спрете и на варианти, изработени от различни материали - пластмаса, метал, дърво. В случая има значение средата, в която ще стои придобивката Ви. Ако съществува опасност от силна влага, не вземайте дървен или метален модел. Ако температурите са ниски или пък ще се намира под пряка слънчева светлина, то металният тип е подходящ.

За какво друго могат да се използват?

Намират още приложение в качеството на стелажи, шкафове и етажерки за поставяне на всякакви дребни вещи, като например плодове, инструменти и всякакви други дребни пособия. Често дори намират употреба, като кутия за ключове и в същото време във вид и на декоративен елемент към интериора. Разбира се, могат да се измислят още стотици начини за тяхното приложение и всяко от тях ще съвпада с конкретен отделен случай.

Например ето още няколко начина:

  • в работилницата може да се използват във вид на стелажи;
  • навън в двора за подредба на градински инструменти;
  • в гаража за различните части на колата;
  • у дома за подреждане на обувките или друго.

Направете избор на етажерка на home-max.bg

Ако вече сте им намерили приложение и се нуждаете от самия продукт, посетете ни онлайн в Home-Max и тук ще получите доста голямо разнообразие от разновидности, от които да направите своя избор. Всички те се предлагат на отлична цена, а ако срещате трудности в правилния подбор, обърнете се към нашите специалисти в областта и те ще Ви помогнат. Очакваме Ви!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм