Плотове за вграждане

Филтрирай по
Марка
Вид
Вид управление
Брой нагревателни зони
Цена
от 159 лв. до 489 лв.
Страница 1 от 1

Сред модерните печки особено внимание заслужават вградени конструкции. Този вид техника се вписва добре в интериора на съвременните кухни и отговаря на всички изисквания на домакинята за добре издържани във функционално и естетическо отношение уреди. Избирайки какво е по-добре - електрически или газови модели, не винаги е лесно да се реши, защото изборът зависи от редица фактори. Така например много домакини твърдят, че храната приготвена на газ е много по-вкусна и запазва свежестта си малко по-дълго.

Какво представляват плотовете за вграждане

Основната разлика между модерните вградени модели е, че те се различават от стандартните устройства със своето разнообразие от дизайни. Също така, много потребители са привлечени от възможността да се съчетават различни материали и по този начин кухнята да добие още по-красив и изтънчен вид. Както подсказва и самото им име, те се вграждат в кухненското обзавеждане и така се превръщат в единна и неразделна част. Така например при хладилниците и пералните, вратата се закрепва към самия шкаф и по този начин те остават изцяло скрити, докато при другите вградени уреди тя не е скрита.

Предимства на комбинираните котлони за вграждане

  • Помещението ви ще изглежда по-изтънчено и стилно;
  • Лесни за използване и почистване;
  • Коефициентът на полезно действие достига до 90%, което означава че на тях се готви по-бързо;
  • Висока енергийна ефективност;
  • Безопасни за употреба.

Защо да изберете керамичните плотове

Те загряват два пъти по-бързо в сравнение с обикновените, като по този начин се отличават с това, че са по-икономични, енергоефективни и безопасни за употреба. Това е и причината в последните години все повече семейства да спират избора си на тях. Принципът им на работата е, че се нагряват само на дъното на съда, който се използва за готвенето. Самата повърхност остава хладна и съответно е безопасна при допир. Температурата се настройва веднага, като така се ограничава на минимум възможността следващият път вашето ястие да изкипи и да изцапате. По този начин и кулинарните изкушения се готвят много по-лесно и с тях е едно удоволствие да се работи.

Защо да пазарувате от HomeMax

Подготвили сме ви голямо разнообразие от плотове за вграждане с различен дизайн, за да можете лесно да намерите именно този, който идеално ще допълни интериора на вашата кухня. Нашите професионални консултанти ще ви съдействат, ако имате нужда от помощ при избора на най-доброто решение за вас. Можете да направите поръчката си, както онлайн в сайта ни или да посетите физическите ни магазини в страната избирайки достъпните цени, сигурното качество, редовните промоционални предложения и бързи доставки на HomeMax. Очакваме ви!