Преси и маши за коса

Филтрирай по
Марка
Цена
от 24 лв. до 24 лв.
Страница 1 от 1

Накратко можем да обясним, че пресите и машите за изправяне или навиване на коса представляват А-образни прибори, широката част на които е плоска и с нагревателен елемент и терморегулатор. След защипването на кичура, под въздействието на повишената температура, той за определено време приема желаната форма. Нека видим как се ползват, видовете им и критериите за точен избор.


Какви са основните принципи за работа с тях?

Основно се използват за къдрене или изправяне на косата. За първия случай Ви е нужна маша, която е с кръгъл елемент, върху който се навива кичур и се задържа няколко секунди. След махането на уреда, Вие веднага виждате готовия резултат. Процесът се повтаря за цялата коса.
При изправяне, двата елемента са плоски с хващането на по-широк кичур, той се защипва с прибора от корена и бавно се изтегля към върха. Крайният резултатът също веднага се проявява. Съществуват различни типове подобни приспособления и сега ще ги разгледаме.


Какви видове има?

Те се отличават помежду си по различни параметри:
• покритие - те се делят на:
  - метално - най-нискобюджетните решения и в същото време най-неподходящите за целта;
  - тефлоново - спомага за защита от пресушаване, но след време изпада и отново се появява металната повърхност;
  - керамично - на практика материалът няма увреждащ ефект и придава блясък и здравина;
  - турмалиново - прави къдриците здрави и блестящи;
• функции - някои от по-скъпите варианти предлагат йонизиращ ефект, правещ къдриците по-бляскави и задържащ влагата в косъма;
• температура - за тънки косми е препоръчително около 150 градуса. При дебели и плътни - 180-200 градуса. В случай на изхабена или боядисана коса се препоръчва не повече от 90 ° С;
• други - по формата на предната част се определя и как ще изглеждат къдриците. Например съществуват вариации с еднакъв диаметър или такава с конусовиден, триъгълен, спирален и т.н.


Как да направим избор?

В много от случаите се наблюдава тенденция за закупуване на скъпи модели, използващи се по начин присъщ за евтините варианти. Тоест плащаме за използвани и ненужни екстри. Преди да пристъпите към покупка разберете очакванията Ви от новата придобивка. Ако искате голямо разнообразие от форми, блестящ ефект и т.н. Насочете се към по-скъпия вариант, но ако търсите просто навиване и по-евтиният ще Ви върши работа.


Какви видове има в Home-max.bg?

В гамата ни ще намерите най-разнообразни модели, отличаващи се по своето покритие, функции и температурни диапазони със съответните регулатори. Те също се отличават по дизайн и съответно по цена. Заповядайте, разгледайте и при нужда от съдействие ни потърсете. Ние сме на линия!


Защо да предпочетете Home-max.bg?

Защото сме сред лидерите в бранша и през дългите години на пазарно присъствие сме се утвърдили, като лоялен търговец с прозрачни и открити условия. Цените в онлайн магазина home-max.bg са едни от най-достъпните в отрасъла. Заповядайте и при нужда се свържете с нас!