Ароматизатори

Филтрирай по
Вид
Цена
от 1 лв. до 19 лв.
Страница 1 от 2

Поддържането на свежестта във въздуха е част от общата концепция за създаване на уют и комфорт в дома. Различните аромати отпускат и предразполагат към повишаване на настроението, което е страхотно след работа. Кога обаче да разчитате на тези прибори и как да изберете правилният, ще разберем по-долу.

Кога да разчитате на ароматизаторите за въздух?

Обикновено хората използват тези аксесоари, когато искат да получат усещането за свежест и хармония. Както знаем, човешкият мозък притежава способността да запечатва спомените от дадена миризма и при последващо ухание, той ни връща тези спомени. Съществуват още доказателства, че приятната миризма действа отпускащо и жизнерадостно. От голямо значение обаче е правилният избор, така че нека поговорим и за него.

Как да изберете?

Изборът може да се основава на много критерии, като дизайн, цвят и т.н., но те са незначителни и строго отговарящи на определени индивидуални вкусови предпочитания. По-важните критерий, за да направите точния подбор са:

 • според помещението - както знаем, в отделните помещения на дома се извършват различни дейности и в съответствие с това, трябва да се подбере и уханието:
  • в спалнята си почиваме - лавандулата или розата действат отпускащо и предразполагащо за сън;
  • в хола релаксираме - кедровото и сандалово масло или лавандулата са добър вариант за тази стая, така че релаксът ни да е още по-ефективен и приятен;.
  • в кухнята готвим - тук добър вариант е употребата на цитрус;
  • за по-продуктивна работа - препоръчителни са кафето или ментата.
 • според аромата - предпочитанията на обонянието за всеки човек са различни и тук подборът си е строго индивидуален. Едни харесват свежестта на морския бриз и прохладата през лятото, а през зимата уютът и топлината са на предна позиция. За подобни случаи, цитрусът и ментата са добър вариант. За студените месеци, кедровото дърво е приятно допълнение;
 • антитабак - това са неутрализиращите неприятните миризми аксесоари, ефективно действащи срещу цигарения дим или неприятните усещания от домашните любимци.

Какъв избор предлага Home-max.bg?

В онлайн магазина на Home-max са достъпни евтини и достъпни ароматизатори, парфюм за дома, стаята, предназначени за освежаване на обстановката. На разположение са още невероятни потпури, пълнител за въздух, ароматизиращи масла и още куп допълнителни решения. 

Защо да предпочетете Home-max.bg?

Защото ние винаги имаме актуални и разнообразни решения на достъпни цени и с високо качество. Отделно, по всяко време Ви очаква екип от професионалисти, на които да зададете въпросите си и да Ви помогнат в процеса на пазаруването и правилния подбор. Постоянно провеждаме промоционални кампании, а доставките ни са едни от най-бързите. Заповядайте и в случай на нужда ни потърсете! Очакваме Ви!