Лопати и гребла за сняг

Филтрирай по
Цена
от 3 лв. до 86 лв.
Страница 1 от 1

С какво да се запасите тази зима?

 

Всички ние прекрасно помним детството ни, когато чакахме с нетърпение първия снеговалеж, който тогава асоциирахме само с игрите с приятелите. С възрастта обаче нещата се променят и ние ставаме по-практични. И днес снежната покривка при нас се асоциира само с задръстванията по пътищата и проблемите свързани с неговото почистване. Това обаче може много лесно да се реши, ако си закупите качествена снегопочистваща техника.

 

Първото нещо, което трябва да отбележите при избора е теглото на лопатата. Колкото по-малко тежи, толкова по-лесно и по-бързо ще почиствате с нея. И разбира се, теглото зависи преди всичко от материала, от който е направена.

 

Кой материал е най-подходящ за лопата за сняг?

 

Те са чисто сезонен инструмент, без които е много трудно да се справите с почистването на снежната покривка. С тях лесно ще можете да почистите пространството около гаража или колата ви, ако нощес е натрупал сняг. За да не се окажете неподготвени, е добре да се снабдите с тях предварително и при първия снеговалеж лесно да можете да почистите лесно и бързо снега.

 

  1. Дървени

 

Те са едни от най-масовите модели и с най-достъпна цена. За съжаление имат един недостатък, а именно че се износват по-бързо, но за сметка на това с тях се почиства наистина много лесно и бързо. Идеални са за почистването на прясно падналата снежна покривка. С нея обаче по-трудно ще я почистите, ако е мокра или пък ледени повърхности.

 

  1. Пластмасови

 

Те са отличен вариант, но в случай че имат метална дръжка и други такива елементи. По този начин са много по-стабилни и лесни за употреба. Основното им предимство е, че са изключително устойчиви на студ.

 

Предимства:

 

  • Висока степен на износване;
  • Устойчивост на замръзване;
  • Устойчивост на температурни промени.

 

  1. Метални

 

Лопатите от леки метали и сплави са лидери по отношение на издръжливостта и качеството, като най-популярни са стоманените и алуминиевите. Те са малко по-скъпи, но ако планирате да почиствате по-големи пространства и включително заледявания или мокър сняг, тогава е по-добре да се спрете на тези модели.

Защо да пазарувате от HomeMax?

 

Защото ние ще ви помогнем лесно и бързо да изберете най-подходящата за вас снегопочистваща техника на достъпна цена и с доказано качество. Ако имате въпроси преди да закупите даден артикул, можете да се обърнете към професионалните ни консултанти, които ще ви съдействат при избора. Гордеем се, че можем да ви предложим огромен асортимент от над 70 000 артикула и непрестанно увеличаваме броят им.

 

Заповядайте при нас още днес!