Картини и рамки

Филтрирай по
Вид
Цена
от 2 лв. до 67 лв.

Празните и едноцветни големи стени винаги изглеждат скучни, като едно чисто платно и постоянно ви отегчават, поглеждайки ги? За щастие вече има решения на проблема, чрез използването на целесъобразни картини. Правилният подбор може много да разчупи скучната обстановка в кухнята, където домакинята прекарва по-голямата част от деня си. Нека видим как става магията!

 

Какви картини ще откриете в магазина на HomeMax?

Предлагаме огромен каталог с разнообразие от всякакви изображения - от имитиращи рисувани елементи, текстурирани и релефни образи до различни пейзажи и свежи тропични плодове. Всички те са подходящи и в зависимост от интериора на помещението имате богат избор.

 

Те се предлагат на изключително ниски цени и в същото време са качествени и с различни дизайни на рамките, което е още един елемент по пътя за създаването на хармоничен и добре подреден интериор.

 

Как да изберете подходящата?

Изборът на картини – отговорен процес, защото неточната фигура може да се окаже излишна в съчетаната обстановка. Дизайнерите отбелязват, че предназначените за спалня или хол изображения абсолютно не подхождат в помещението за готвене. Ключово правило, към което дизайнери препоръчват да се придържаме – това е фокусът към фигурите възбуждащи апетита. При това изобщо не е задължително да се мотаят фигури на сочни рула или печено месо – има достатъчно тематични снимки с интересен сюжет.

 

Всъщност общият стил на помещението е определящия фактор към който трябва да се придържаме при избора:

 

  • съвременния интериор изисква креативно творчество - абстрактни мотиви и футуристични изображения;
  • класическият изисква натуралистични и традиционни образи - например пейзажи в стил холандски живопис, правещ обстановката по-изискана;
  • За авангардния модел на обзавеждане са подходящи пастелените или акварелни бои. Мекотата на снимковия материал ще може да уравновеси претенциозността на изгледа.

 

Какъвто и да е подбора, всички образи по стените трябва да носят положителни емоции, в противен случай се оказват напълно излишни и непотребни.

 

Защо от HomeMax?

С професионалното обслужване, богатия арсенал от качествени и оригинални стоки, квалифициран персонал, бързите доставки и възможността за подмяна на покупката, магазинът Home-max.bg през годините се превърна в любимо кътче за шопинг на хиляди клиенти в страната.

 

Разполагаме дори и с изградена голяма мрежа от физически магазини, където да отидете и с очите си да се убедите в качеството на стоките ни и професионалното обслужване. Очакваме Ви!