Подматрачни рамки

Филтрирай по
Марка
Серия
Ширина
Дължина
Цена
от 38 лв. до 669 лв.

Защо да се сдобиете с подматрачни рамки и ползите от тях, ще се опитаме да Ви ги обясним още сега. Къде можете да ги употребявате и още доста полезна информация Ви очаква по-долу, така че да започваме!

Какво е точното им предназначение

Представляват правоъгълни рамки с определени размери, върху които са разположени скари, чието предназначение е да поддържат в правилно положение матрака, но не само. Те служат във вид на основи за по-продължителното му запазване в добро състояние и съществуват видове за двулицеви и еднолицеви решения.

Защо е необходимо периодичното обръщане (на всеки 3-4 месеца) на матрака? Защото така се запазва по-дълго време формата му и той не се деформира от периодичния натиск на тялото.

Експертите коментират, че с подобен допълнителен аксесоар, Вие можете да удължите живота на матрачната си подложка до 12-13 години, при гарантирани от производителя 10 години. Те правят съня по-устойчив, защото не позволяват излишна деформация и неправилна стойка в легнало положение. От тук следва да се извадят изводите, че се намалява и ефекта на изкривяване на гръбначния стълб.

Каква е ползата от тях

Те осигуряват свободната циркулация на въздуха под матрака, с което се избягва образуването на мухъл и други микроорганизми. Последните са изключително опасни за човешкото здраве и би следвало да вземем мерки срещу образуването им, а настоящият продукт е добро решение.

Останалите ползи са:

  • служат като надеждна опора и Вие се чувствате по-уверени на леглото или спалнята;
  • дават възможност за по-лесното и бързо обръщане на матрачния елемент;
  • подобряват хигиената в помещението, предотвратявайки образуването на различни опасни организми, в следствие на запаряване и недостатъчно проветрение;
  • подобряват съня;
  • грижат се за здравословното Ви състояние, поддържайки изправен гръбначния стълб;
  • ще Ви служат дълги години, без да създават проблеми;
  • не изискват специфични монтажни познания за поставянето им.;

Защо да се доверим на Home Max

Защото сме онлайн магазин с дългогодишна положителна репутация, изградена от доволни и лоялни клиенти, които са пазарували от нас. А както знаем, няма по-добра реклама от препоръката след личен опит. Постоянно се стремим да подобряваме обслужването си и потребителското изживяване, вследствие от употребата на предлаганите продукти и услуги.

Какво да очаквате?! - На първо място огромно разнообразие от разновидности на всякакви стоки за дома и градината на изгодни цени. Те са абсолютно нови и с гаранция за качество. На второ, постарахме се да наемем най-добрите експерти в областта, за да са максимално полезни на клиентите ни, когато те се затрудняват в избора. Доставките са до удобен за Вас адрес, за да се насладите на покупката, без да напускате дома си.

Това са част от предимствата на HomeMax. Доверете ни се и ние няма да Ви разочароваме.