Обемни бойлери

Филтрирай по
Цена
от 239 лв. до 1499 лв.

Изборът на бойлер е ключов за комфорта у дома. Не се заблуждавайте, че голямолитражните бойлери са само с обем над 80 л, например. Четете нататък и ще разберете!

Защо да изберем голямолитражен

Всички сме изпитвали неволите от изчерпване на горещата вода.
В съвременното забързано ежедневие често ни се налага у дома да вършим няколко задачи едновременно да пуснем пералня, да измием чиниите, да си вземем душ, да остане вода и за останалите членове на семейството. При такива обстоятелства липсата на голямолитражен бойлер е немислима, особено, ако сте домакинство с трима и повече души, та дори да живеете и в малък апартамент ще се нуждаете от бойлер поне 80 л.
Те имат своите предимства предлагат се в различни размери за малки и големи домакинства, можете да изберете и според бюджета си. Като недостатък можем да отбележим само, че имат ограничено количество резервоар, който се поддържа топъл за определен период от време.

Предлагат се няколко варианта според монтажа:

  • Хоризонтален - монтира се високо на стената или на тавана, позволява използване на пространството под него. Предлагат се в обем от 50 л до 100 л;
  • Вертикален - по-често срещаният вариант за инсталиране предлага се от 30 л до 120 л;
  • Реверсивен - може да се монтира вертикално и хоризонтално. Това е полезно, ако ни се налага да сменяме жилището и различните места позволяват различен вид монтаж. Отново се предлагат с различен обем на резервоара.

Задължителен ли е големият бойлер за голямо семейство

Тук сме категорични! Голямото семейство се нуждае от голямолитражен бойлер. Немислима е употребата на малолитражен бойлер за четиричленно семейство, колко и бързо да загрява водата.
Естествено има случаи, в които просто нямаме физическо пространство за поставянето на голямолитражен бойлер, но можете да се замислите за извеждане на бойлера извън банята, ако жилището Ви позволява.

Как помага в избора ни Home-Max

Ние предлагаме асортимент от хоризонтални, вертикални и реверсивни голямолитражни бойлери, всички предлагани с доставка до всяка точка на страната. Можете да изберете от различни марки Ariston, Tesy, Bosch, Diplomat, Elprom, Sunsystem, Елдом, Термомакс. Ако имате нужда от допълнителна помощ, преди да направите покупката, заповядайте в удобен за Вас магазин Home-Max или пишете в нашата Facebook страница.