Охладители за хладилни чанти

Филтрирай по
Цена
от 2 лв. до 199 лв.
Страница 1 от 2

В сезона на пикниците, барбекютата и почивките сред природата, когато искаме да прекараме хубавото време навън с любимите хора или пък да се уединим, каквото и да предпочитате, винаги трябва да осигурите подходяща среда за съхранение на храна и напитки в големите горещини.

Какви видове охладители за хладилна чанта има

Хладилните чанти представляват пластмасови кутии с изолация, която може да бъде различна. Поддържат температурата на охладената храна без помощ от охладители за сравнително кратко време, за да удължим този период трябва да бъдат добавени студени елементи. Много хора използват торбички или шишенца с лед, но има и по-ефикасен начин. За целта можете да се сдобиете на ниска цена с охладител пълен с гел, който ще задържи ниските градуси в кутията за значително по-дълго време. В зависимост от размера на чантата и броя на охладителите можете да осигурите около 8 часа подходящи градуси за съхранение на хранителни продукти.

Предлагат се разновидности с различен капацитет – охлаждащи кубчета, малки по 70 гр, 165 гр, 750 гр, 0,5 л, 1 л. Можете да изберете и различни форми, в зависимост, дали са необходими за персоналната мека хладилна чанта за обяда на Вашето дете или за голямата твърда пластмасова чанта, с която отивате на пикник цялото семейство.

Как се използват

  • Храната и напитките - за да използвате пълноценно хладилна чанта и охладители, храната и напитките, които ще поставите вътре трябва да бъдат охладени, в противен случай няма да получите очаквания резултат;
  • Охладителите – те трябва да престоят във фризер около 3-4 часа минимум, за да могат да изпълнят функцията си;
  • Според вида хладилна чанта – меките малки чанти са подходящи за използване, когато отивате на поход, защото лесно се побират в чантата или искате да съхраните охладен обяда си до работа или за Вашето дете на училище. Големите пластмасови чанти са подходящи, когато Ви очаква пътуване с кола и трябва да се осигури храна за цялата компания. Електрическите чанти са подходящи, когато Ви очаква пътуване за няколко дни или обичате риболова и прекарвате часове наред сред природата.

Защо да се доверите на HomeMax

Ние в ХоумМакс работим с доказали се във времето партньори, което Ви гарантира покупката на качествена хладилна чанта и охладители на разумна цена. А в голямото разнообразие ще откриете точно продуктите, които перфектно да паснат на Вашите предпочитания. Поръчайте онлайн още днес!