Работно облекло

Работното предпазно облекло представлява специална защитна екипировка, пазеща човека от различни неочаквани и негативни последствия по време на извършване на определени дейности. Състои се от цял комплект гащеризони, каски, ръкавици, обувки и т.н. Нека разгледаме отделните разновидности и къде са подходящи за употреба.

Какви видове ще откриете при нас?

Основно се дели на лятно и зимно облекло, като разликата между тях вероятно се досещате, че в първия случай е в по-тънките и прохладни модели. Вторите са по-дебели и плътни варианти за поддържане на телесната топлина. Предлагаме още мъжко и дамско защитно облекло, както и допълнителни аксесоари - ръкавици, каски, работни обувки и всякакви лични предпазни средства - конуси, сигнални ленти, колани, маски.

За какво и къде са подходящи?

Употребата им е подходяща при всякакви случаи, където се извършват работни дейности и се изисква наличие на защитни средства и специална екипировка. Това са например строителни обекти, селскостопански или складови работи, хамалски и всякакъв физически труд. Подобни дрехи ще осигурят протекция на тялото Ви от случайни ожулвания, удари и наранявания.

Те са изработени от специални и много здрави материи, издържащи на повишено физическо и механично натоварване. Имаме дори обувки от дебела и здрава кожа, а в предната им част са предвидени метални елементи, предпазващи пръстите на краката от случайно падане на тежки предмети. Независими тестове дори показват, че подобни елементи издържат теглото на малък мотокар, така че представете си колко всъщност са здрави.

Подметките на обувките са термично устойчиви, изработени от качествен каучук, който в същото време е достатъчно гъвкав за да омекотява неравностите, характерни за ремонтните обекти. Имаме дори и водоустойчиви модели, които ще Ви запазят сухи по време на дъждовния период, както и дебели зимни варианти, за да Ви е топло през мразовитите месеци.

Защо да купите от Home Max?

Защото онлайн магазинът ни е отдавна на пазара и вече сме познати, като коректен бранд, предлагащ само и единствено нови артикули на евтини цени. Избирайки нас, очаквайте още:

  • винаги коректно и гъвкаво обслужване;
  • бърза обработка на поръчките и изпращане до посочения адрес;
  • възможно най-краткосрочните доставки;
  • винаги огромно разнообразие за най-добър подбор;
  • актуални цени с периодични промоционални кампании;
  • постоянна актуализация на наличните категории с най-новото от бранша.

Всичко това и още куп изненади сме Ви приготвили в Хоум Макс, така че заповядайте при нас и със сигурност ще останете очаровани от атмосферата, обслужването, качеството. Очакваме Ви!