Филтрирай по
Цена
от 5 лв. до 39 лв.
Страница 1 от 1

Всеки майстор трябва да се предпазва от различни влияния в своята сфера на дейност. Понякога работните якета и куртки не са достатъчни. А и какво би бил един истински майстор без своят работен панталон с много джобове или гащеризон без ръкави?

Панталон или гащеризон да изберете?

Работните панталони и гащеризони имат една основна функция – да ни предпазят при работа. Някои ни предпазват от замърсявания, други от наранявания, с трети имаме свобода на действие. И в двата варианта можете да откриете сходни преимущества – устойчиви платове, джобове за наколенки, допълнителни джобове и какво ли още не. Едни смятат, че панталонът е по-удачен избор – не се занимават с допълнителни тиранти, лесно се облича и съблича. За други полугащеризонът е по-добрият избор – дава голяма свобода на движение, прикрива по-голяма част от нас и е по-удобен през летните месеци.

Кога може да Ви е от полза?

Работните панталони и полугащеризоните са изключително приложими. Ако сте градинар, строител, автомонтьор или механик то във Вашата професия тази част от работното облекло е задължителна. Със сигурност Ви се е случвало да работите поне един ден с ежедневен панталон, не бихте повторили, нали? Свободата и защитата, която Ви дава тази дреха са несравними. Когато например Ви се наложи да работите с колене опрени в земята, знаете, колко неприятно и дори болезнено може да ги усещате след това, когато не сте ги предпазили. А ако Ви се е случвало да поправяте автомобила си или този на Ваш клиент, то неизбежно сте се сблъсквали с петна от масла, пръскане на грес или просто мръсотия и ръжда – ами работният гащеризон е точно за това – за да Ви предпази.

С какво се различават от обикновените панталони?

  • Материя – в повечето случаи работните панталони и гащеризони се изработват от памук, който не позволява запарване и дискомфорт от кожно дразнене. В допълнение според функцията на работния панталон можете да намерите с различни парчета полиестер или друг материал, който не попива замърсяванията;
  • Джобове – почти винаги работните пантаони са с много джобове, това ги прави изключително компактни при работа, защото всички дребни инструменти могат да са ни под ръка, като някои имат специални джобове за телефон, а и не само..;
  • Защита – имат и джобове за наколенки, както споменахме по-горе, предпазват от болки при продължителна работа с натоварване върху колената, защото дават възможност да се поставят наколенки в тях. Освен това има панталони с платове и допълнителни подсилващи части, които се използват в градинарството и дърводелството – при рязане и сечене с инструмент предпазват краката от нараняване;
  • Комфорт – работните панталони и гащеризони са проектирани така, че да осигуряват свобода на движението, някои имат закопчаване при глезените за по-голям комфорт и в повечето случаи на кръста са с пришит ластик. 

Защо да изберете онлайн магазина home-max.bg?

HomeMax предлага богат асортимент на изгодни цени. Консултантите ни са добре информирани, така че при нужда от съдействие винаги можете да се обърнете към тях.
Можете да направите своя избор измежду любима марка или да откриете бюджетно решение.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм