Проточни бойлери

Филтрирай по
Вид
Монтаж
Марка
Мощност
Цена
от 49 лв. до 199 лв.
Страница 1 от 1

Проточните бойлери в последните години придобиха значителна популярност поради предимствата им пред конвенционалните си аналози с резервоар в тях. За разликите помежду им и спецификите при монтажа, както и преимуществата пред събратята им ще стане дума в настоящата ни статия.

Какви са предимствата при използването им

Огромното преимущество е в безкрайното осигуряване на гореща вода! Всъщност технологията е такава, че нагряването се осъществява на момента. Ето защо докато уредът работи, Вие можете да се къпете в банята колкото желаете без притеснения.
На второ място, те са значително по-компактни по размери от класическите с вграден водосъдържател, защото просто не притежават такъв. Съответно не заемат особено място и са лесни за монтаж и експлоатация. На следващо място, вече се предлагат комбинирани решения със смесител за кухня. Така Вие получавате пълноценна чешма, осигуряваща безкрайна гореща вода, без да е необходимо да я свързвате към домашния бойлер.

Проточен бойлер или обикновен

Ако трябва да разгледаме преимуществата и недостатъците им ще споменем, че първият е със значително намалени размери и мини нагревателят му е достатъчно бързонагряващ, за да започне да топли моментално. Може да се монтира под мивка в кухнята или в банята и има съвременен дизайн, помагащ му да се впише във всеки съвременен интериор и дори да се прикрепи директно към смесителя на мивката.
Обикновеният аналог е доста по-обемен от колегата си и изисква време, докато водата стане достатъчно гореща за употреба. Изисква подсигуряването на по-здрава основа за неговото окачване на стената, защото след напълването, теглото му се увеличава. Моделът с водосъдържател обаче има едно голямо предимство - той е доста по-енергоспестяващ от колегата си. След едно затопляне на течността в резервоара, тя запазва достигната си температура доста дълго време, поради наличието на специален изолационен слой.

Как се монтира

Когато устройството се намира директно върху смесителя за чешмата е достатъчно прикрепването на последния и свързването му към водопроводния извод. Ако се монтира в санитарното помещение е необходимо прикрепването му върху стената с винтове, чрез специалните фиксиращи елементи на гърба му. В последния случай, той пристига в комплект с подвижен душ (тип слушалка) и стойка за окачването му.
Ако се поставя под мивка, то тогава изводите трябва да са обърнати нагоре за по-удобното свързване с водопровода. Това се налага поради тясното пространство в шкафа.

Какви марки ще откриете

В продуктовата ни гама Ви предоставяме пълен набор от известни и доказали се към момента брандове в отрасъла, като:
• Елдом;
• Tesy;
• Diplоmat.
Това са трите ТОП-бранда в областта и доказали се, като производители на качествено и достъпно оборудване за банята и кухнята.

Защо да изберете Home Max

Защото онлайн магазинът ни е добре зареден, цените ни са конкурентни, а качеството на продуктите високо. Всички стоки са с гаранция за качество, а обслужването е на експертно ниво. Притежаваме и верига от физически магазини в големите градове, а времето за доставка е кратко. Имате въпроси, не знаете кой точно продукт да изберете?! Свържете се с консултантите ни и ще Ви помогнат. Те са преминали специално обучение в областта и са с дълъг практически опит, така че доверете им се. Заповядайте, очакваме Ви!