Филтрирай по
Цена
от 1 лв. до 39 лв.
Страница 1 от 2

Слагайки ястието да се готви, всяка домакиня се притеснява как ще се получи то – дали тестото ще се надигне, дали месото ще бъде добре изпечено или дали бисквитките няма да изгорят. До голяма степен тайната на успешното готвене зависи от избраната от вас тава.

В арсенала на всяка домакиня трябва задължително да присъстват различни форми за печени, тенджери и други полезни съдове, без които приготвянето на вкусни ястия и десерти би било невъзможна задача. В HomeMax ще намерите огромно разнообразие на предмети за кухнята, които ще ви зарадват не само с доказаното си качество, но и с достъпните цени.  Тавата е необходим аксесоар за всяка модерна и съвременна домакиня, която обича всеки ден да глези семейството си с нови кулинарни изкушения. При избора е важно да се водите от различни критерии, започвайки от качеството и стигайки дори до големината на фурната ви. Всичко това е изключително важно, за да направите най-добрата покупка за вашият дом.

Защо да изберете тези с незалепващо покритие?

  • Достъпни цени;
  • Продължителен период на експлоатация;
  • Добра топлопроводимост;
  • Високи хигиенни показатели;
  • Лесно почистване.

Керамични или алуминиеви тави?

Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание при избора си са незалепващите качества на съда. Тефлоновото покритие е традиционно и надеждно, а освен това лесно се почиства (особено ако е двуслойно). Керамиката се счита за по-трайна и екологична. Тези, които са изработени от неръждаема стомана може и да са малко по-скъпи, но се оправдават на практика при самото готвене – храната в тях не изгаря и остава топла за дълго време.

При избора на диаметъра е важно да се съобразите и с размера на фурната ви. Обърнете особено внимание на това, че между самия съд и стените трябва да има място от около 3-5 см, тъй като само така ястието ще се готви равномерно от всички страни. Имайте предвид и вида на вашата фурна, а именно от това пряко зависи и каква посуда можете да използвате в нея. Така например има съдове, които са предназначени само за индукционните котлони и така нататък.

Защо да се доверите на Home-max?

За да можете всеки ден да готвите вкусотии за вашето семейство и да впечатлявате вашите гости с кулинарните си умения, вие ще имате нужда от верни помощници, с чиято помощ това да е възможно. Ние от HomeMax знаем това и ви предлагаме богат избор от над 70 000 продукта за дома, сред които и съдове за готвене. Ние сме доказали коректното си отношение и индивидуалния поход към всеки клиент, който ни се довери и реши да се присъедини към нашето семейство. Цените са без конкуренция, а доставката е бърза. Заповядайте при нас още сега!