Филтрирай по
Вид
Цена
от 0 лв. до 16 лв.

Какви видове свещи предлагате?

Правилно избраните свещи лесно могат да се превърнат в незаменим подарък. В нашият онлайн магазин ще намерите различни видове, както за новогодишните празници, така и за романтичен повод. Достатъчно е просто да ги запалите и празничната обстановка е готова. Особено популярни са комплектите, които са изработени в един стил. Така ще можете да украсите интериора на дома и заедно с това ще се съчетаят идеално с предметите в помещението. Просто ги запалете и ще усетите приятни аромат, който ще ви помогне да се отпуснете след дългия работен ден. Изборът при нас е огромен, така че лесно ще намерите най-подходящия подарък за вашите близки.

Те са способни да разнообразят всеки интериор, а в нашия онлайн магазин ви предлагаме богата гама от различни цветове, както и за различни празнични случаи. Благодарение на тях домът ви ще стане по-уютен и красив. За да ви улесним максимално, в HomeMax ще можете да закупите и свещници, които идеално да се съчетават с обзавеждането.

Какво е декоративна свещ?

Те се изработват от различен материал, а основното им предназначение е получаването на естетическо удоволствие. Цветовата им гама също е много разнообразна, както и формата. Именно те са едни от най-популярните аксесоари, които се използват при украсяването на интериора, тъй като внасят особен уют. С тяхна помощ лесно можете да го украсите и тук е без значение дали е класически или сте заложили на бароков стил. Съветваме ви при избора им да се съобразите именно с вашето обзавеждане. Отлично решение е всички малки предмети да са в една цветова гама, за да се съчетават помежду си.

Какви аромати имаме?

В онлайн магазин HomeMax ви предлагаме богато разнообразие, както от различни форми и цветове, така и разнообразни ароматни и декоративни свещи.

  • Червена боровинка;
  • Лавандула; ванилия;
  • Екзотично манго;
  • Магнолия;
  • Зелен чай; Портокал;
  • Шоколад;
  • Други

Защо да се доверим на Home-Max?

При нас ще намерите богата продуктова гама от над 70 000 различни стоки на отлични цени. Можете да пазарувате, както онлайн по всяко време на деня или да посетите магазините ни в страната. Именно благодарение на това и професионалното ни обслужване, магазинът ни  се превърна в любимо кътче за покупки на всякакви стоки!

Създайте красота и неповторим уют в дома ви заедно с HomeMax!