Универсални почви

Филтрирай по
Разфасовка
Цена
от 1 лв. до 44 лв.
Страница 1 от 1

Както знаете, растенията, за да се развиват правилно и да покълнат, се нуждаят от вода и хубава хранителна почва. Поради това, че нейното съдържание може да се различава, тя е разделена на няколко вида, като днес ще поговорим за универсалните. Ще видим от какво се състоят и на какви разфасовки се предлагат.

Съдържание

Универсалните почви също имат разновидности с различни компоненти в съдържанието. Например съществуват подхранващи със съдържание на специален бял торф, примесен с компост и тор, даващи нужните на растението вещества, за да се подсили след засаждането. Те са получени от растителните и животински остатъци. Други подходящи почвени субстрати са обогатени с черен торф за подобряване усвояването на хранителните вещества и задържането на водата.

Тези смеси подсигуряват нужните на растението хранителни и водни елементи, с което се подобрява растежа и устойчивостта му в лоши и неблагоприятни условия. Това е особено актуално в първите седмици и месеци, след засаждането или пресаждането. Предлагаме и субстрат за стайни цветя, съдържащ висококачествена смес от торф, обогатен със специални вещества за повишен растеж.

Разфасовки

Предлагаме богато разнообразие от разфасовки: 5, 20, 40, 70 литра и т.н. Можете да изберете според нуждите си – малки разфасовки за саксиите на балкона или големи за земеделеието. Всички те пристигат в подходящи, здрави опаковки за лесен транспорт и удобна употреба.

Ако търсите конкретна разфасовка, но не я откривате в гамата ни, свържете се с нас за допълнителна информация. Приканваме, Ви, обаче, внимателно да изучите качените в сайта предложения.

Защо да пазаруваме от Home Max?

Защото при нас в онлайн магазина винаги ще намерите търсените от Вас стоки и то на достъпни цени! Ние сме гарант за:
• многообразие в продуктовите гами;
• атрактивни ценови оферти;
• първокласно обслужване;
• топ-експерти в своята област, консултиращи клиентите ни;
• бързи доставки до всяка точка на страната с възможност за тест и преглед преди заплащане;
• огромна верига от физически магазини за удобно място, предпочитано от традиционалистите в пазаруването;
• само нови и качествени стоки;
• изключително дълготрайна гаранция и пълен комплект, така както е излязъл от производителя.

Вече забелязвате, колко много причини има за да изберете нас пред конкуренцията и те ще Ви носят само ползи! Заповядайте и не се притеснявайте да ни потърсите ако се появи нужда!