Пролетни луковици

Филтрирай по
Цена
от 6 лв. до 9 лв.
Страница 1 от 1

За да не замръзнат различните цветя, те трябва да бъдат правилно засадени. В по-долните редове ще се опитаме накратко съвсем синтезирано да обясним процеса и изискванията, които трябва да се спазват. Ще Ви запознаем също с предлаганите от нас продукти в категорията.

Какви пролетни луковици предлагаме

При нас ще намерите огромно разнообразие от луковични градински цветя на най-достъпни цени. Всички те са специално селектирани за да направят градината Ви цветна, красива и неповторима. Например, можете да изберете различни гладиоли, фрезии, тригридия, лилиум, бегония и други.

Всичко е лесно достъпно, благодарение на интуитивната ни уеб-платформа за бързи поръчки, без да се редите на опашки и да губите излишно време. Можете да пазарувате директно от дома Ви с телефон, таблет или компютър. В случай на възникнали въпроси, свържете се с консултантите ни и те ще окажат нужното съдействие.

Как се засаждат

За да може растението да израсне красиво и свежо е нужно да спазите някои специални условия:

  1. Първоначалното определяне на подходящото време за засаждането е много важно. За повече информация, прочетете препоръките на производителя върху опаковката.
  2. Изберете правилното място, което трябва да е добре осветено и защитено от студените ветрове. Подберете зоната за засаждане така, че тя да е добре овлажнена. Ако дневната светлина не е недостатъчна, стеблото ще се изкриви и ще стане крехко и чупливо, а цветовете бледи.
  3. Предварително прокопайте почвата поне на 30 см и я обогатете с подходящи торове. Пристъпете към засаждането 20-30 дни след това.
  4. Дълбочината на вкопаване зависи от размера. Градинарите се ръководят от следното правило: дълбочината е равна на три пъти височината на луковицата. Разстоянието помежду им да е около 10 см, а разстоянието между редовете - 25 см.
  5. Накрая, след приключване на процеса, горната част е нужно да се заравни хубаво, за да се избегне натрупване в определени участъци на голямо количество вода.

Защо да изберете от home-max

Защото на първо място, предлагаме огромно разнообразие и с нас имате богат избор на различни сортове растения. На второ, градинският ни център е един от най-предпочитаните - добре зареден с предложения на разумни цени, а качеството на обслужването и продуктите - гарантирано. Луковици и живи растения предлагаме само на място в нашите магазини, а причината е, че искаме да получавате продуктите в отлично състояние.

Запознайте се с нашия богат избор от пролетни луковици и намерете най-подходящите за вашата градина. В случай, че изпитвате затруднения, свържете се с нас и с радост ще Ви съдействаме.