Електроматериали

Електроматериалите са сред категорията “задължителни” в домашната работилница, поради честите случаи за подмяна на консумативи, щепсели, контакти и т.н. Ние предлагаме цяла гама от подобни аксесоари и сега възнамеряваме да обсъдим кои са най-необходими, допълващите ги компоненти и защо високото качество е важно.

Кои са необходимите електроматериали за изграждането на инсталации?

  • Кабелите - предназначени са да правят връзката между отделните елементи от ел. инсталацията и да осигуряват електропроводимостта;
  • Електрически контакти - компонентите, спомагащи за свързването на различните устройства - зарядни, телевизори, кухненски уреди и т.н;
  • Предпазители - автоматичните изключватели, предпазващи ел. мрежата от претоварване и повреда;
  • Закрепващи системи - кутиите, в които се монтират контактите, ключовете за светване на осветлението и т.н.
  • Консумативи - допълнителни части, като съединителни лустер клеми, изолирбанд, фасунги и т.н.

Кои са допълващите аксесоари?

Това са допълнителните елементи, включващи се към готовата инсталация, като ключове за бойлери, разклонители, удължители и т.н. Подобни уреди са предназначени да разширят функционалните възможности на вече изградената електрическа мрежа, предоставяйки повече варианти за нейното приложение.

С подходящото планиране и разработване, могат да се прибавят още допълнения, като домофони, звънци, различни по вид датчици и сензори. Така извличате максимални ползи от наличието на електрозахранване в жилището или друг обект.

Защо е важно да изберете качествени консумативи и аксесоари?

Какво си представяте когато чуете думата “качествено”? Тя веднага се асоциира с дълготрайност, ефективност, комфорт, красота и удобство! Именно поради това е важно да изберем качествените допълващи елементи, особено когато говорим за електричество. Така, че към по-горе споменатите думи, можем да добавим и “безопасност”, която пък стои на първо място. Не бива да правим компромиси с безопасността си.

Евтиното в случая е абсолютно некачествено, недълготрайно и опасно. За това, ние съветваме при подобни покупки, водещия критерий да не е цената. При нас се предлагат качествени и същевременно на достъпни цени електроматериали за изграждане на една пълноценна и функционална ел. мрежа.

Какво може да намерите на Home-max.bg?

Предлагаме най-разнообразен асортимент от ел. части на невероятно ниски цени. Заповядайте в специалния раздел от нашия онлайн магазин и при трудности в избора, свържете се с консултантите ни!

Защо да предпочетете Home-max.bg?

Ние сме гъвкави в обслужването, предоставяме огромно многообразие от стоки за изграждане на електроинсталации и с кратки доставки до цялата страна. Само с няколко клика правите поръчката си, а чрез специалните ни филтри, за секунди сортирате стоките, отговарящи на предварително зададените от Вас критерий. Всичко е лесно, бързо и удобно само в Home-max. Заповядайте и Вие!