Държачи за тоалетна хартия

Филтрирай по
Вид
Цвят
Цена
от 6 лв. до 52 лв.
Страница 1 от 1

Всяка съвременна и отговаряща на всички изисквания за пълноценност баня, притежава поставка за тоалетна хартия. Съществуват обаче различни видове и сега ще се запознаем с тях, а също ще дадем насоки как да изберете спрямо интериора и какво точно Ви очаква при нас в Home-max.

Какви видове поставки има

Основно се предлагат два вида, а именно:

  • според монтажа - те се фиксират с дюбели за стената, които се водят още настенни (хоризонтални) или стоящи на пода модели (вертикални), наричани подови. Последните са подходящи за големите помещения, където в близост до тоалетната чиния няма стени;
  • според материала - основно, материалът е пластмаса или метал. Последният е неръждавейка или с полирано покритие, за да се избегне появата на ръжда, поради характерното за подобно помещение високо ниво на влагата. 

Как да изберете според интериора и цветовете на банята

Формата и цвета се подбират спрямо стила на дизайна на банята и всичко зависи от вкуса и предпочитанията на собствениците. В същото време, продуктът трябва да е в хармония с останалите декоративни елементи: рафтове, сапунерки, чаши и др. Подбрани в един стил, подобни аксесоари сформират пълна картина.

Ако останалите допълнения, като четка за тоалетната чиния и кошчето са метални, то и държача за хигиенната хартия трябва да е направен от метал. Така те ще са с еднакво лъскаво хромирано покритие и ще си пасват взаимно.

Какво ще намерите в home-max.bg

В онлайн магазина имате достъп до вертикални или хоризонтални варианти, метални или пластмасови, с капак или без, както и от затворен тип. Всякакви разновидности и дизайни, форми и монтажни механизми на достъпни цени. Всичко е с гарантирано качество и изгодни условия за покупка. Разполагате с множество евтини или скъпи модели, за да направите най-правилния избор, а с този текст целим да Ви помогнем във взимането на точното решение.

Защо да направите своя избор на home-max.bg

Защото асортиментът винаги е широк, ценовия спектър също. Имате възможност да изберете евтин или скъп модел, както и да спестите средства от промоционалните ти кампании. Дори при най-малките притеснения относно подбора, на ваше разположение са професионални експерти, които ще Ви помогнат с мнение и предложение.

При нас още получавате иновативен и интуитивен за навигиране и откриване сайт, с интегрирани в него множество отделни филтри, позволяващи намирането на продукти по зададени критерии. Така Вие пестите време, като за секунди намирате търсеното, а поръчките се правят с едно щракване на мишката. Накратко, достъпни стоки за секунди! Ако не вярвате, опитайте, ако се затруднявате, потърсете ни! Очакваме Ви!