Прахосмукачки

Прахосмукачките са уреди, познати от десетилетия назад, но и в тях вече са внедрени най-новите и съвременни технологии, които са изключително ефективни. Нека все пак разгледаме видовете и методите за правилен избор.

Какви видове прахосмукачки има?

Както всички продукти на пазара, така и тези са разделени на отделни разновидности, като така потребителите получават възможност по-добре да разграничават отделните варианти и да изберат най-добрите за тях. За това и ние по-долу накратко ще ги изброим и опишем:
• С торбичка или постоянен контейнер - в първия случай устройството притежава сменяем аксесоар, в който се събира мръсотията. Той се сваля, изхвърля и се сменя с нов. Във втория, контейнерът е несменяем, а само се изхвърля боклука и той отново се поставя в машината;
• Перяща - представлява сваляща се торбичка за прахта с възможност за изпиране и повторна употреба. Тя е предназначена за многократно ползване;
• Различни филтри - в машината са предвидени специални филтри, задържащи постъпващите с преминаващия въздух частици. След напълването им, те се почистват и поставят обратно или се подменят;
• Мощност - силата, с която уреда засмуква прашинките. Колкото по-голяма е тя, толкова по-силно ще се засмукват праховите частици;
• Степен на шум - той в повечето случаи зависи именно от силата. При повишена величина, размерът на двигателя е по-голям и той е и по-шумен. Съществуват и технологии за намаляване на шума и почти безшумни решения, но те са и по-скъпи от обичайните;
• Други - съществуват и варианти за мокро и сухо почистване. Първите се отличават с големите си размери и високо ниво на шумове, но допълнително овлажняват и пречистват въздуха.

Как да изберем най-подходящата?

Ако цената за Вас не е от значение, бихте могли да изберете прахосмукачка с аква-филтър, който възможно най-ефективно задържа праховите частици. Той допълнително овлажнява въздуха и го пречиства. Останалите разновидности винаги пропускат прахта и не я задържат на 100%.

Относно мощността - не се впускайте в покупка на възможно най-мощният вариант. За домашни условия, напълно подходящи са 250-300W. При наличие на килими и мокети с дълъг косъм, може да се прибегне и до 350-450W. До този диапазон, машината ще се справя отлично със задачата си. Прекомерната мощ ще направи уреда по-шумен, по-обемен и по-голям консуматор на електроенергия.

Какви са предложенията на Home-max.bg?

При нас в онлайн магазина имате достъп до два вида, а именно стандартни и мини. Първите за предназначени за ползване в апартамент или къщата. По размери са приблизително еднакви, но се отличават по силата на засмукване и прахоуловителите си. За последните погледнете по-горе изброените варианти.

Имаме мини модели за почистване на колата или определено малко пространство от дадено помещение. Те са изключително портативни и удобни за пренасяне. Отличават се по дизайна си и цветовите нюанси.

Защо да се доверите на Home-max.bg?

Защото брандът ни се е превърнал в синоним за качество и професионализъм в областта на битовата и строителна техника. Благодарение на дългогодишното си присъствие на пазара, много клиенти се възползваха от нашите предложения и останаха доволни, започвайки да ни препоръчват на приятелите и познатите си. Това за нас е невероятен индикатор за успешното справяне с мисията ни да предложим само нови и качествени стоки на достъпни цени и с гаранция.

Обслужваме клиентите си на възможно най-високото професионално ниво и искаме, когато посещават магазините ни, те да се чувстват като у дома си. Ето защо създадохме онлайн магазин home-max.bg, за да пазарувате без значение от локацията си, както и физическите ни търговски обекти в големите градове, за да улесним традиционалистите. Ако все още не сте се възползвали от удоволствието да пазарувате от нас - сега е момента. Заповядайте и при нужда от съдействие ни потърсете незабавно. Очакваме Ви!

 Прахосмукачки