Ъглови душ кабини

Филтрирай по
Марка
Поддушово корито
Цвят на стъклото
Цена
от 319 лв. до 1659 лв.
Страница 1 от 1

През последните години душ кабините се превърнаха в почти задължителен елемент от банята. Те са не само функционални, но вече има и много дизайнерски решения, за арт личностите, които включват именно душ кабина.

3 причини да изберете ъглова душ кабина:

Ъгловите душ кабини са един малко по-различен, по-нетипичен избор, нека видим предимствата им:

  • Вместимост – чиста геометрия – ъгловата душ кабина е по-просторна от тази с класическа форма. Формата на дъното не е задължително да е правилна, можете да изберете правоъгълна, петоъгълна;
  • Удобство – всяка стриктна домакиня знае как се почиства банята – търкане на фуги, сапунени пръски - всичко това ни отнема много сили и време. Една такава придобивка ще спести доста от усилията, които се хабят в тази насока. Стъклените стени и коритото е необходимо да бъдат просто забърсани с препарат и това е всичко. Ако пък банята и тоалетната са Ви в едно общо и единствено помещение, а не живеете сами, можете да изберете кабина с рисувано стъкло, което ще изолира и визуално душовото пространство;
  • Пази сухо – вече няма да подсушавате след душ цялата баня, само и само някой (който не го прави) да не се подхлъзне. Улеснение, нали?

Защо са само стъклени

Стъклото, което се използва за направата на тези кабини е дебело и здраво закалено.
Безопасно е и някои модели имат защитно покритие, което устоява на натрупването на варовик и улеснява поддържането на чиста повърхност.
Други материали не се препоръчват, защото пожълтяват и се захабяват доста по-бързо, съответно живота на кабината би се скъсил с различен от стъкло материал. 

Как се поддържат

Ако инсталирате душ кабина във Вашата баня, това ще е едно от най-лесните за почистване неща у дома. Неоходимо е само веднъж седмично да забърсвате страните с препарат за стъкло и коритото с препарат за баня, разбира се трябва да съобразите дали е подходящ за материала, от който е изработено коритото. Това е всичко, както споменахме и по-рано с тази придобивка ще забравите за безмилостното киснене и четкане на фуги и търкането на цялото помещение.

Защо да изберете home-max.bg

В нашия онлайн магазин ще селектирате търсените от Вас артикули, за да разгледате максимално лесно и бързо конкретно това, което Ви интересува. Имате опция за поръчка с един клик или с регистрация. А доставката можете да изберете дали да бъде до удобен за Вас физически магазин или директно до избран от Вас адрес. Предлагаме артикули, които са само по клиентска поръчка, възползвайте се от тях.
Доставки на онлайн поръчки до адрес извършваме в рамките на пет работни дни, а приемането на поръчката става винаги след преглед от Ваша страна.