Мебели за трапезария

Филтрирай по
Цена
от 14 лв. до 599 лв.
Страница 1 от 2

В къщата винаги трябва да цари комфорт и уют. Трапезните комплекти помагат за създаването на индивидуален стил и въплащаването в реалност на най-различни желания в създаването на интериора на помещението. 

 

Как да изберете най-подходящия трапезен комплект за кухнята?

Като цяло винаги избора си е строго индивидуален за всеки клиент, но съществуват стандартни препоръки, към които ако се придържате ще направите наистина правилната покупка, която на по-късен етап ще ви се отблагодари, дарявайки ви с удобство и комфорт.

  • Важно е мебелите да са удобни за употреба и това с пълна сила важи за масата и столовете в кухнята. Хубаво е да седите на мека подложка, а формата на облегалката да следва извивките на гръбначния стълб;
  • Добре е да се закупят след ремонтните дейности в помещението, тъй като тогава имате представа какъв е интериора и съответно можете да съобразите дизайна на мебелите с този в помещението;
  • Размерите също са от значение. Седлото е необходимо да е достатъчно широко за комфортното седене, а пространството за хранене да е достатъчно за всеки член от семейството. Стандартните размери са: 1200 мм дължина, 750 мм височина, 750-800 мм широчина;
  • Материал на изработка. На пазара се предлагат решения от дърво, но те са по-скъпи. Има и страхотни пластмасови и метални аналози, не отстъпващи по нищо на по-скъпия вариант. Лесни за почистване и са устойчиви на високи температури, мазнини и петна. 

Какви видове ще откриете в сайта на HomeMax?

В категорията от предложения на трапезно оборудване има голямо разнообразие на маси и столове, изработени от качествени материали и с различни дизайни и форми за всички предпочитания и изисквания на цялостното обзавеждане. 

При нас се намират, както маси с по два стола, така и с по четири за цялото семейство, където да се храни. Конструктивното разнообразие се простира до решения със сгъваема система за бързо прибиране в някой кът след употреба и класическия вид на четири крака - всичко според предпочитанието на клиента.

 

Защо да изберете комплект от онлайн магазина HomeMax?

При нас всичко е с доказано качество и най-ниските цени на пазара. Продуктите ни са с ясен произход, което гарантира тяхната здравина на изработка и издръжливост, дори и при по-агресивни експлоатационни условия, каквито са тези в кухнята.

 

Защо да се доверите на HomeMax?

Защото пратките от нас пристигат за кратко време, предлагаме гаранция за качество, конкурентни цени и професионални консултанти, готови с радост да съдействат във всяка трудност по време на избора или пазаруването, така че доверете ни се и ви очакваме още днес!