Домашен текстил

Филтрирай по
Цена
от 2 лв. до 134 лв.

Какви видове има?

Понятието домашен текстил е много широко и включва в себе си различни предмети от интериора. Така например при нас ще намерите:

 • Спално бельо;
 • Възглавници за спане;
 • Олекотени завивки;
 • Одеяла;
 • Шалтета;
 • Декоративни възглавници;
 • Хавлии и халати;
 • Покривки и мушами;
 • Престилки.

Какво трябва да знаем за домашния текстил?

Има множество важни функции, като в това число и чисто естетически. Именно благодарение на малките детайли се постига уюта във всяко едно помещение. Без стилни пердета, оригиналите покривки или пък красивите кърпи един интериор няма да е завършен и хармоничен, затова не бива да пренебрегвате и тези предмети. В HomeMax ще намерите богат избор, но именно тук възниква и въпроса кой от тях е по-добре да изберете, в каква цветова гама и така нататък.

Какво трябва да знаем за домашния текстил?

Грамотно подбраните модели ще ви помогнат не само да създадете уютен интериор, но и да се избавите от необходимостта да ги сменяте след кратък период от време. Избирайки го, следва да обръщате внимание на следните важни критерии:

 1. Качество - именно от него зависи, колко дълго ще можете да се радвате на вашата нова покупка. Освен това от този критерии пряко зависи и дали изделието ще запази красивия си вид дори и след първите няколко изпирания. Препоръчваме ви да избирате преимуществено тези модели, които са направени от естествени материи;
 1. Размер – това е не по-малко важен нюанс, който се отнася най-много за спалното бельо и за завесите;
 1. Дизайнерско решение – това е критерии, откъм който имате пълна свобода при избора, но все пак е добре да се се съобразите с обзавеждането на дома, както и в какъв стил е той. Това играе естетическа роля и ако се справите добре с избора, ще можете да направите вашата стая много по-уютна и приятна.

Защо от HomeMax?

Защото ние знаем, от какво имате нужда, а нашите служители ще ви помогнат лесно и бързо да изберете най-доброто решение за вашия дом. Ние ви предлагаме богата продуктова гама, като можете да пазарувате, както от нашия онлайн магазин по всяко време, така и да посетите физическите ни магазини в страната.

За нас качеството и достъпните цени са на първо място. Ние работим само с оторизирани доставчици, като така можете да сте сигурни в произхода на всяко едно изделие, както и в отличното му качество. Работим само с висококвалифицирани служители, гарантиращи адекватна консултация, ако имате въпроси или затруднения при избора. Посетете ни още сега!

Създайте красотата във вашия дом с HomeMax!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм