Завеси и пердета

Филтрирай по
Цена
от 0 лв. до 69 лв.

Подмяната на едно перде в кухнята може значително да преобрази визуалният ефект в помещението и това не е случайно. Все пак то е доста голям елемент от интериора и промяната му се отразява изцяло на общата естетика. В тази връзка, когато избираме подобен аксесоар, трябва доста да внимаваме и е хубаво да се насочим към магазин, където има по-голямо разнообразие.

Какви пердета се предлагат в магазина на HomeMax?

Обширният ни каталог може да предложи различни ширини и дължини, както и материали на изработка. При нас имате гъвкавостта да избирате от множество шарки, като различни фигури, орнаменти, оригинални извити елементи и цветови варианти и т.н.

Продуктите са изработени от качествени материали, издържащи на различни агресивни условия, като повишена влажност например. Накратко, те са евтини и качествени.

Как да изберете подходящите за вашите спалня, хол и кухня?

Много хора живеят в апартаменти, а там кухните изобщо не могат да се нарекат просторни, а напротив, изключително компактни. Ако моделът бъде правилно подбран, пердето е в състояние визуално, както да увеличи пространството, така и да го намали. Така, че важните елементи се крият в:

  • модела;
  • плата;
  • цвета.

В тази връзка не се оглеждайте в големите завеси, висящи до пода защото ще постигнете ефекта на визуалното смаляване на цялостното пространство. Тоест, по-малкия вариант е по-удачния.

Плата, от който е изработена завесата трябва да издържа на чести изпирания, защото за разлика от другите помещения, тук те абсорбират миризмите от готвенията, което налага често да се свалят и изпират. Като цяло предимство трябва да се отдава на платовете от естествени тъкани - лен, коприна, коноп и памучни тъкани.

При подбора на цветови тонове, обърнете повече внимание нюансите да се съчетават с фона на стената. Тоест, да се съблюдава малко по-светлата или по-тъмна версия. Най-важното!!! Не препоръчваме да избирате вариант, пречещ на проникването на светлина в помещението. Все пак тук си има нужда от естествена светлина, която е и по-полезна за зрението. Полупрозрачните тъкани са най-подходящи, но всъщност всичко си зависи от личните виждания и предпочитания на семейството.

Защо да предпочетем HomeMax?

Подготвили сме голямо разнообразие на артикули с достъпни цени, атрактивни промоционални предложения и бързи доставки. Професионалните ни консултанти с радост ще ви обърнат внимание при евентуални въпроси и дори ако изпитвате затруднения в поръчките.

Посетете и физическите магазини в някои от големите градове и се уверете в качествата на екипите още сега. Очакваме Ви!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм