Пердета на линеен метър

Филтрирай по
Вид
Декор
Цена
от 0 лв. до 44 лв.

Пердетата на линеен метър са добро предложение, да си вземете завеси, точно по необходимата Ви дължина и цвят, така че те да се впишат възможно най-добре в общия интериор. Какви обаче са останалите им предимства, какво сме Ви приготвили в онлайн магазина и как да ги съчетавате ще разберем сега.

 

Предимства

Винаги са били и ще си останат модерни, поради допълнителната елегантност, която придават на помещението. С тяхна помощ дори е възможно визуалното увеличаване на височината, поради тяхното вертикално позициониране. Дължината им обаче може да придаде различна насоченост и усещане в стаята. Спускащите се до пода например ще предизвикват усещането за тържественост и елегантност на интериора. Правят също помещението по уютно и действат успокояващо.

Те могат още да послужат за скриването на някои козметични дефекти на стаята. Също така, при красивото им оформление се променя цялата визия и се придава допълнително положително настроение.

 

Цветове и десени

Разнообразието от нюанси и десени при нас е изключително голямо! Започвайки от прозрачните решения, преминавайки през едноцветните и достигайки до значителни дизайнерски предложения, съчетаващи палитра от десени, цветя или оригинални фигури. Налице са още плътни или прозрачни завеси, едноцветни, дюс, принт или бродерия - всичко, от което имате нужда да промените стаята си, както винаги сте мечтали и то на достъпни цени.

Сред едноцветните модели Ви очакват тъмни и светли нюанси, както и най-разпространените такива, като червени, сини, бели, жълти, кафяви и много други. Те дори са достъпни в различните си тъмни и светли решения, за да направите възможно най-добрия и удачен за вашия случай избор.

 

С какво се съчетават?

Съвременния интериорен дизайн диктува нови правила в обзавеждането и декорирането на помещението. Ако преди беше прието всички стени да са с еднаква шарка или оцветяване, то сега актуално е поне една от стените да се отличава. Препоръчително е това да е стената, на която няма прозорец, а нейната декорация да е комбинирана с тази на пердето. Така се създава едно много красиво и оригинално визуално възприятие.

Ако тапетите са навсякъде еднакви, то задължително завесите ги изберете различни - ако искате да акцентирате върху тях, то цветът трябва да е контрастен. А ако желаете просто да се вписват в интериора, то изберете незначително открояващ се нюанс.

 

Защо да пазаруваме от Home Max?

Защото в онлайн магазина на Хоум Макс има всички необходими за правилното оформление пердета на линеен метър, предлагащи се на актуални цени и:
• екип от експерти в обслужващия персонал;
• консултанти с дълъг практически опит и готови безплатно да споделят познанията си с Вас;
• множество филтри, позволяващи отсяването само на продуктите по зададени от вас критерии;
• бързи поръчки, чрез специалната ни система, интегрирана в сайта;
• пазаруване през мобилни устройства с малки екрани, благодарение на използваната мобилна версия.

Тези и още куп преимущества Ви очакват, само ако изберете home-max.bg Заповядайте!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм