Филтрирай по
Цена
от 3 лв. до 419 лв.

На всеки човек, в даден момент от живота му се налага да направи освежаване на дома и да разнообрази малко остарелия интериор. От друга страна, ако е възможно това да стане бързо и в същото време да изглежда добре и за малко пари ще е страхотно нали?! Разбира се това вече е възможно. Нека видим наличните решения и как да ги използваме?

 

Как да изберем подходящи тапети?

Огромното разнообразие на пазара вече е толкова голямо, че би объркало дори и опитен дизайнер пък какво да кажем за обикновения човек? Съществуват обаче някои особености, с които трябва да се запознаем и ще можем с лекота да се ориентираме сред огромния хаос от разновидности. За целта:

  • когато правите своя избор, имайте предвид размера на помещението и неговата осветеност. Не отдавайте предпочитание на големите и ярки рисунки в малките помещения. В слабоосветените зони не бива да се употребяват тъмни цветови тонове;
  • цветовете трябва да се съчетават с тези на пердетата, щорите, килимите, осветителните тела, мебелите. Необходимо е да се образува своеобразна хармонична и уютна среда;
  • избягвайте монотонността и резките контрасти. Не комбинирайте бледите тонове с наситени цветове;
  • при употреба в помещения, като коридор и кухня, където степента на замърсеност е по-голяма, вземете винилови или боядисващи се варианти, тъй като ще можете да ги измивате;
  • за хола се допуска употребата на всякакъв вид.

 

Какви видове тапети ще намерим в магазина на HomeMax?

Към момента предлагаме изключително разнообразие на контрастни решения и по-специално тъмни и светли тонове с различните им нюанси и декорации, орнаменти, фигури,  релефни текстури и имитации на гладки и пръскани мазилки и още много други.

 

Материалите на изработка също се простират в доста големи граници, като тук имате на разположение от най-евтините хартиени решения до по-дълготрайните и скъпи варианти от винил и флис. Ако предпочитате красива и огромна рисунка върху стената, особено ако става дума за детска стая, съветваме ви да погледнете фототапетите ни с известните герои от детските филми.

 

С какво лепило се лепят?

По вид, лепилата се делят на две: универсални и специални. Първите са предназначени за залепването на всякакви платна, а специалните за тези с винилови покрития. Качествено залепените повърхности върху стената, трябва да издържат поне 4-5 години. Знакът за добра фиксация е при опит за откъсване на платното да не се къса по шева.

 

Защо да предпочетем HomeMax?

Защото тук изборът е голям, качеството на най-високо ниво с най-ниските ценови предложения, а висококвалифицираните ни оператори с радост ще ви съдействат в правилния подбор и завършването на поръчките, така че заповядайте дори още сега.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм