Камъни за декорация

Филтрирай по
Цена
от 7 лв. до 36 лв.
Страница 1 от 1

Всеки собственик на градина иска тя да бъде добре декорирана и оформена, като от списание. Към момента съществуват множество идеи за осъществяване на това желание, както и различни предложения. В настоящия материал ще стане дума за декоративните камъни и начина, по който да ги употребяваме. Вариантите за съчетание в интериора и предлаганите при нас цветови решения.

Как да ги използваме

Декоративните камъни са напълно естествени, но те са сортирани по цвят и форма и често намират приложение за украсата и оформянето на настилката в двора или градината. Те могат да послужат за красиво разделение на градинската площ по зони с овални или многоъгълни граници, а също да се приложат и в местата с красиви растения, където последните ярко ще контрастират на белия фон например.

Възможна е комбинацията от едри и ситни камъни, образувайки с по-едрите определени форми или очертания около красивите храсти или около саксиите с цветя, а ситните да играят ролята на обща настилка. Достъпни са също и мозаечни плочки за създаването на мечтаните пътеки.

Как да ги съчетаем с интериора

За съчетанието е препоръчително ако не желаем да имат силно отличаващ се ефект, да прибегнем до близък по нюанс почвен оттенък, за да се направи добра имитация. В случай, че искаме например растенията да изпъкнат и погледа да се насочва към тях, е препоръчително да се използва за настилка контрастен светъл цвят, избягвайки оранжевото, червеното и зеленото. Те няма да помогнат за постигане на ефекта.

Бялото е добър вариант, на чийто фон зелените растения със сигурност ще изпъкват и посетителите ще забелязват първо тях. Друга алтернатива е ако не искате силно контрастни и отличаващи се акценти, да използвате близък до пътеките нюанс, за да насипете цялата площ, а след това с друг да създадете по-малки форми. Опции за комбинации има хиляди, нужно е само да разгърнете въображението си.

Цветове

Погрижили сме се да осигурим възможно най-разнообразна палитра, за да направите градината и двора си неповторими. Достъпни са например:

  • черни;
  • бели;
  • червени;
  • жълти;
  • сиви;
  • бял мрамор;
  • зелени и т.н.

 

Виждате какво разнообразие има, за да декорирате дворното си място, така, както винаги сте мечтали.

Защо да пазаруваме от Home Max

Онлайн магазинът ни е изключително добре зареден и предлага доста обширен асортимент, за да задоволи всякакви предпочитания и желания. Също така, цените ни са без аналог на пазара. Ако искате да направите правилната покупка, потърсете ни. Ние Ви очакваме!