Камъни за декорация

Филтрирай по
Цена
от 7 лв. до 36 лв.
Страница 1 от 1

Всеки собственик на градина иска тя да бъде добре декорирана и оформена, като от списание. Към момента съществуват множество идеи за осъществяване на това желание, както и различни предложения. В настоящия материал ще стане дума за декоративните камъни и начина, по който да ги употребяваме. Вариантите за съчетание в интериора и предлаганите при нас цветови решения.

 

Как да ги използваме?

Декоративните камъни са напълно естествени, но те са сортирани по цвят и форма и често намират приложение за украсата и оформянето на настилката в двора или градината. Те могат да послужат за красиво разделение на градинската площ по зони с овални или многоъгълни граници, а също да се приложат и в местата с красиви растения, където последните ярко ще контрастират на белия фон например.

Възможна е комбинацията от едри и ситни камъни, образувайки с по-едрите определени форми или очертания около красивите храсти или около саксиите с цветя, а ситните да играят ролята на обща настилка. Достъпни са също и мозаечни плочки за създаването на мечтаните пътеки.

 

Как да ги съчетаем с интериора?

За съчетанието е препоръчително ако не желаем да имат силно отличаващ се ефект, да прибегнем до близък по нюанс почвен оттенък, за да се направи добра имитация. В случай, че искаме например растенията да изпъкнат и погледа да се насочва към тях, е препоръчително да се използва за настилка контрастен светъл цвят, избягвайки оранжевото, червеното и зеленото. Те няма да помогнат за постигане на ефекта.

Бялото е добър вариант, на чийто фон зелените растения със сигурност ще изпъкват и посетителите ще забелязват първо тях. Друга алтернатива е ако не искате силно контрастни и отличаващи се акценти, да използвате близък до пътеките нюанс, за да насипете цялата площ, а след това с друг да създадете по-малки форми. Опции за комбинации има хиляди, нужно е само да разгърнете въображението си.

 

Цветове

Погрижили сме се да осигурим възможно най-разнообразна палитра, за да направите градината и двора си неповторими. Достъпни са например:
• черни;
• бели;
• червени;
• жълти;
• сиви;
• бял мрамор;
• зелени и т.н.

Виждате какво разнообразие има, за да декорирате дворното си място, така, както винаги сте мечтали.

 

Защо да пазаруваме от Home Max?

Онлайн магазинът ни е изключително добре зареден и предлага доста обширен асортимент, за да задоволи всякакви предпочитания и желания. Също така, цените ни са без аналог на пазара, а обслужването само от професионалисти, способни да Ви консултират напълно безплатно относно предпочитанията Ви. Ако искате да направите правилната покупка, потърсете ни. Ние Ви очакваме!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм