Машинки за подстригване, самобръсначки, тримери

Филтрирай по
Марка
Цена
от 29 лв. до 39 лв.
Страница 1 от 1

“Докато на хората им расте коса и брада, ще има работа” казват фризьорите и донякъде са прави, но повечето си купуват машинки за домашна употреба. Щом четете тези редове, явно и Вие търсите подобно решение и сега ще дадем някои ценни съвети относно тайните на правилния избор.

Как се работи с машинките за подстригване?

Ако устройството е с акумулаторна батерия, непосредствено след покупката е необходимо тя да бъде заредена на 100%. В следващия етап е наред да определите каква дължина искате да оставите и съответно да подберете нужната приставка от комплекта. Поставянето става посредством напасването на съответните крепежни зъбци в каналите докато чуете характерното щракване.

Взимате уреда в ръце, натискате стартовия бутон, който обикновено е доста по-голям от останалите (ако има такива) вече можете да започнете с подстригването. Движете прибора бавно и равномерно в дадената посока, като през 2-3 секунди отхвърляте в страни насъбралата се вече отрязана коса.

Важно!!! Не включвайте прибора от копчето, преди да сте си махнали ръката от режещите ножове. Въпреки, че те са обезопасени, това е превантивна мярка за сигурност и безопасност при употреба!

Как да изберете?

Ето няколко тайни, чието спазване ще Ви позволи да изберете правилното за вас решение:

  • качество - когато вземете продукта в ръце, той трябва да е приятен на допир и да се усеща монолитен, без скърцане на отделните елементи. Подвижните части да не издават допълнителни странични шумове;
  • видове - основно се делят на два вида - ротационни и вибрационни. В основата на първите стои електродвигателче, на чиято ос има специален кръгъл накрайник със стърчаща малка ос на него, която е прикрепена към движещата се част на режещия механизъм.

При втората, в основата стои бобина, която кара механизмът да работи. Те са слаби по мощност, но са по-компактни от предните:

  • скорост на задвижване - от бързината на задвижване на ножовете зависи и времето за употреба. Колкото по-бързи са те, толкова по-бързо ще се справяте и с прическите;
  • тип на захранването - директно чрез включване към електрическата мрежа или от вграден акумулатор. Вторите са удобни, ако работите на място, където липсва електрозахранване;
  • приставки - ако ще правите различни прически, задължително изберете модел с по-богат на различни аксесоари комплект.

Съвети за подстригване на коса и брада

С подобен уред можете да направите равномерна прическа дори от милиметър дължина, а също и да я увеличите по ваше желание, чрез избирането на съответната приставка. Оформянето започва от врата с движение напред. Възможно е също и по-специфично оформление, чрез комбинация от различни аксесоари - някъде да се оформи малка надлъжна лента и т.н. Всичко може да е продукт на вашата фантазия. 

Какъв избор има на Home-max.bg?

В асортиментът на онлайн магазин Home-max.bg сме се погрижили да има електрически или акумулаторни модели на достъпни цени и с гаранция. Всички те се характеризират със собствен уникален дизайн, технически характеристики и принадлежности. За повече информация проверете описанието им или се обърнете към наш консултант. 

Защо да предпочетете Home-max.bg?

Защото както винаги, предлагаме актуални стоки на достъпни цени, характеризиращи се с високо качество на изработката, дълготрайност и продължително гаранционно обслужване. Дори някои модели са с промоционални предложения за още по-изгодни покупки, така че заповядайте дори още сега и в случай на трудности, задължително потърсете нашите оператори. Очакваме Ви!