Плочки от гранитогрес

Филтрирай по
Качество
Дизайн
Наличност
Размер (см)
Страна на произход
Цена
от 17 лв. до 526 лв.

Към момента пазара е затрупан с всевъзможни видове плочки и ако човек не знае техните характерни особености, много лесно може да се подведе само по външния им вид и да направи много грешен избор при покупката. Става така, защото различните настилки са изработени от различни материали, имат отличаващи се дебелини и предназначение за употреба. Гранитогресът също влиза в тази група и ще го разгледаме малко по-обстойно.

 

Какво представлява гранитогреса?

Индивидуалният технологичен процес на изработка прави настилката отличаваща се от фаянсовите или теракотни плочки. Здравият материал се получава от смесването на определени пропорции на каолин, глина и пясък. След подходяща обработка и пропорции на смесване, придружени с пресоване и изпичане, материалът придобива изключително ударо-, влаго- и изоносо-устойчиви характеристики.

 

Какви са предимствата на гранитогреса?

Няма въздушни кухини и пукнатини, така че е доста плътен и монолитен, което го прави изключително подходящ за подова настилка, тъй като е издръжлив на големи натоварвания и физически удари с твърди и меки предмети. Дебелината му също е по-голяма от на останалите видове плочки, което му придава допълнителна здравина.

 

Продуктът е:

  • влагоустойчив. Тъй като не съдържа пори е плътен и не пропуска влага;
  • устойчив е на въздействието на киселини и химически препарати;
  • издържлив е на тежки удари и натиск;
  • устойчив е на надрасквания и механични повреди;
  • термично издръжлив.

 

От друга страна е много красив и в момента на пазара се намира голямо разнообразие на цветови варианти и нюанси за всички предпочитания.

 

Какви разновидности предлага HomeМax?

Ние предлагаме различни цветови варианти, като бежов в разнообразието му от нюанси, бяло, жълто, оранжево, имитации на гранит, камъни, дърво и всякакви други. По размери също имате голям избор - 31х31 см, 33,3х33,3, 45x45, 50х50см и др. Според зависимост от натиска, който ще се оказва върху пода имате избор и на дебелини - 7.5 мм, 8,5 мм, 7 мм и т.н.

 

Всичко е на изключително конкурентни цени, а качеството на ниво.

 

Защо да изберете HomeMax?

Само при нас разнообразието е огромно, така че да отговорим на дори и най-капризните изисквания, а квалифицираният ни персонал с радост ще ви обърне внимание и насочи към правилната покупка.

 

Освен това, избирайки да пазарувате от нас, получавате качество на конкурентни цени, с бързи доставки и любезно обслужване. Можете дори да погледнете доставката, преди да я платите. Очакваме ви!