Дървени материали

Дървеният материал е необходим, защото участва в голяма част от строителните дейности. Разбира се, качественият продукт постоянно е предпочитан, така че днес ще стане дума именно за такъв, както и за предлаганите от нас услуги. Ще видим също за какво се използва и къде да го намерите.

Къде всеки дърводелец може да намери качествен материал и какъв

Ако Вие сте дърводелец или просто Ви предстои изграждане на дървена конструкция или облицоване на такава, то на Вас вероятно са Ви нужни талпи, летви, греди, плоскости, облицовки и т.н. Искаме да Ви зарадваме, че сте попаднали на правилното място. При нас имаме пълен арсенал от изброените по-горе елементи ,отличаващи се по размери, дължина и разбира се по дебелина.

Всичко, от което се нуждаете е налично тук и сега, разделено по категории за по удобна навигация и ориентация в продуктите. Питате се защо са качествени?! Ами защото грижливо ги съхраняваме в складовите си помещения и се грижим да са на проветриво и сухо място, където да не се изкривят и деформират. Те са прецизно оформени, така че всяка направена с тях конструкция да изглежда неотразима.

Научете повече за дърводелските услуги на Home-max

Освен определени стоки, ние предлагаме и услуги по поръчка и можем да нарежем по Ваше желание плоскости по индивидуални размери. Това обаче важи, ако разполагате с MDF, ПДЧ, OSB, шперплат или XDF повърхности.

В повечето случаи рязането е само под прав ъгъл, с изключение на отделни наши търговски обекти, където е достъпно и рязане при определен ъгъл. Важно уточнение е че следва да съхраните касовия бон, който трябва да представите при получаване на готовите изделия.

Разбира се при нас можете да донесете и Ваши материали, които да изрежем или кантираме.

За какво може да се използват материалите

От предлаганите в онлайн магазина елементи се създават различни конструкции, като например барбекюта, мебели, а дори е възможно изграждането и на преградни стени, облицоване на подове тавани и др. Например, талпите и гредите се използват при направата на покриви на къщи. Дървените плоскости са чудесни за поставяне върху стени, таван, с цел прикриване на дефекти или топлоизолация.

Первазите са чудесно решение за довършителен елемент създаващ завършен вид в помещението и същевременно предпазващ ъглите от случайни повреди. Те са красиви и с различни цветови нюанси, имитиращи различни видове дърво.

Защо да се доверите на Home-max.bg

Защото в онлайн магазина на Home-max Ви очаква пълна гама от всякаква дървесина, подходяща за употреба в ремонтните и строителни дейности. Тя е внимателно обработена и рендосана за да изглежда красиво и свежо. Всички продукти са на достъпни цени и грижливо съхранявани в складовите ни обекти. Избирайки нас ще получите още:

  • възможно най-атрактивни ценови оферти;
  • винаги нови и свежи артикули;
  • гъвкав и квалифициран екип от експерти за трудности по време на избора или за допълнителни въпроси и съдействия;
  • постоянни промоционални кампании за още по-изгодни покупки;
  • широка гама за максимално прецизен избор.

В случай на нужда се свържете с нас, ние Ви очакваме!

 Дървен материал