намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   

Модулни кухни

Сортирай по

брой на страница

 

Капачка за водобранна лайсна M13

1,
69 /бр.
 

Външен ъгъл M12

1,
69 /бр.
 

Вътрешен ъгъл M11

1,
69 /бр.
 

Ъгъл за цокъл M9

1,
69 /бр.
 

Конектор за плот 4см M5B

19,
99 /бр.
 

Конектор за плот 3см M5A

9,
99 /бр.
 

Долна бленда SKY LOFT 87х57.6см

21,
99
17,
59 /бр.
 

Горна бленда SKY LOFT 92.7х31.4см

24,
99
19,
99 /бр.
 

Цокъл SKY LOFT 240х15см

18,
99
15,
19 /бр.
 

Врата за миялна SKY LOFT 71.3х59.6см

69,
99
55,
99 /бр.
 

Врата за миялна SKY LOFT 71.3х44.6см

54,
99
43,
99 /бр.
 

Горен шкаф открит SKY LOFT 20см

59,
99
47,
99 /бр.

Съвременното обзавеждане на кухнята е изключително важно начинание, налагащо съобразяване с множество изисквания и критерии на модерния интериор. Кухненските шкафове не правят изключение от това правило и те трябва да са удобни за употреба и в същото време добре да се вписват в цялостното оформление на помещението.

 

Какви видове кухненски шкафове можете да откриете в онлайн магазина на Home-max?

Разнообразието при нас винаги е голямо и всеки клиент намира точно това, което търси на уникално ниски цени и с високо качество. Към момента предлагаме:

  • окачени;
  • ъглови;
  • вградени;
  • стелажни и много други.

 

Имате разновидности дори и на цветови варианти и различните им нюанси за да получите гъвкавостта за точен и прецизен избор.

 

Предпочитате ниски или високи мебели, да са лесни за почистване и поддръжка? Няма проблеми, посетете каталогът на Home-max и със сигурност ще направите правилната покупка. За уверение в това обаче предлагаме някои ценни съвети.

 

Как се извършва монтажа?

Процедурата по монтажа на шкафчетата на стената не е толкова сложна. Определете най-горното ниво на височината, на която искате да се намират и с помощта на нивелир начертайте една хоризонтална права линия, която всъщност определя точното местонахождение на металната шина. Отбележете местата за отворите и ги направете внимателно чрез бормашина и бургия с видия, ако стената е от тухла. Монтирате шината посредством дюбел пирон и вече можете да окачите мебелите. Не се притеснявайте, планката позволява допълнително прецизно регулиране дори и след прикрепването й на стената. Ако тя обаче е направена от гипсокартон е необходимо да се съобразите с разположението на металните профили зад него - обичайно се намират на 60 см. един от друг и се използват самонарезни винтове.

 

Какво трябва да знаем при избора на шкаф за кухня?

На първо място удобството на употреба е най-важното и трябва предварително да определите изискванията Ви от цялостното обзавеждане на помещението, какви предмети и колко ще се съхраняват и т.н. На второ място стои материала на изработка. Дървото е най-добрия вариант, обаче цените са доста високи. Съществуват бюджетни аналози, чийто плоскости са създадени от дървесни стърготини, имат специално имитиращо дървото покритие и също са много впечатляващи и лесни за поддръжка.

 

Защо да пазарувате от HomeМax?

Защото сме изключително коректни, предлагаме качествени стоки на атрактивни цени, професионално обслужване и бързи доставки. Изброените качества не са характерни за много от останалите маркети, така че доверете ни се и заповядайте още днес!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм