Строителство и железария

Най-търсени продукти

Фасаден Termoflex EPS-F100 5Х50х100 см
Фасаден Termoflex EPS-F100 5Х50х100 см
9 / кв.м.
Продажба само в магазините

Строителството е свързано с много различни трудоемки дейности, като за целта е необходимо да имате и необходимото оборудване. Дори и да ви предстои обикновено освежаване на дома или смяна на плочките в банята, HomeMax ще ви помогне с тази задача.

Всяко едно строителство е немислимо без използването на специална техника. От правилния ви избор зависи не само скоростта и удобството, но и успехът на работата. Трябва да се ориентирате не само от качеството, но също така от производителността и функционалността.

Какви инструменти и материали за строителство и железария предлагаме?

В каталога на HomeMax ще намерите всякакви материали, започвайки от плочки и стигайки до така необходимите строителни принадлежности за всеки ремонт. По този начин лесно ще можете да организирате ремонтните дейности в жилището ви или във вилата. Всичко е удобно разделено в категории, за да откриете бързо именно това, което търсите.

Нашата политика е насочена към създаването на трайни и коректни отношения с нашите клиенти, а резултатът е налице. Днес с гордост можем да заявим, че нашето семейство е огромно, а ако искате да се присъедините към него единственото, което се изисква от вас е да ни се доверите и да изберете подходящите продукти за вас.

Какви материали да използвате?

Изборът в това отношение е изцяло ваше решение. Само с едно ново пребоядисване ще можете лесно и евтино да промените облика на дома или да вдъхнете нов живот на старите мебели. За да извършите всички тези козметични подобрения, ще имате необходимост от специални инструменти и материали, които можете да закупите от сайта или офлайн магазините на HomeMax в цялата страна.

В зависимост от направлението и големината на ремонта, вие ще имате нужда от различни стоки:

 •  Строителни принадлежности;
 •  За груб строеж;
 •  Отводнителни;
 •  Покривни;
 •  Изолация;
 •  Железария;
 •  Врати;
 •  Плочки;
 •  Дървени материали;
 •  Паркети;
 •  Други.

 

Защо да изберем HomeMax?

С нас пазаруването е лесно и удобно. С един клик на мишката вие можете да купите всяка една стока или да се обърнете за съвет към нашите служители, които ще ви помогнат да направите най-добрия избор. Ние предлагаме огромно разнообразие от над 70 000 продукта, като всеки един от тях може да бъде закупен на изплащане и ще ви бъде доставен бързо до всяка точка на страната.

Ако искате да разгледате нашите продукти, можете да направите това 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата в сайта ни или да посетите офлайн магазините ни в работно време в София, Стара Загора, Пловдив, Русе, Плевен, Варна и Бургас.

Всичко за вашия ремонт на едно място от HomeMax!