Настилки за под

Как да изберем подова настилка

В много от случаите задавайки си въпроса относно избора на покритие настъпва едно объркване, особено когато погледнете голямото разнообразие от решения и предложения, а запитвайки различни хора ще получите различни отговори. За да направите обаче правилния избор, трябва да си отговорите на някои въпроси и всичко ще си дойде на мястото.

  • разглеждайки каталозите с готови решения, допитайте се и до останалите членове на семейството;
  • имате ли план как ще изглежда цялостния интериор на помещението за готвене;
  • ще има ли отделни зони за хранене и готвене, където покритието може да е комбинирано;
  • ще полагате ли подово отопление;
  • издръжлива ли е избраната настилка на големи натоварвания и механични удари;
  • устойчива ли е на влага.

Какви подови настилки ще откриете в онлайн магазина на HomeMax

Предлагаме голям и разнообразен продуктов каталог с варианти за избор, като ламинат, гранитогрес, фаянс, теракот, килими пътеки и всичко в доста цветови варианти за добри комбинации.

Тук ще намерите дори и всякакви пластмасови и метални первази за завършен вид с необходимите монтажни елементи. Всичко се предлага на атрактивни цени, а юзър френдли платформата ни ще ви помогне при лесното оформяне на поръчките.

Какви услуги на HomeMax можете да използвате за ваше улеснение

Наред с готовите продукти, създадохме арсенал от услуги, които да улеснят още повече потребителите и да им дадат гъвкавостта да постигнат максимално желаният ефект. В тази връзка на разположение е тониране на бои, обточване на килими и пътеки, шиене на пердета и рязане на дърво и кабели.

От услугите можете да се възползвате в цялата страна и големите градове, като Пловдив, София, Стара Загора, Варна, Бургас, Плевен, Русе и др.

Защо да предпочетете HomeMax

Само при нас цените са най-достъпните и гарантирано ще получите това, което сте поръчали, защото заплащате след предварителен преглед на доставеното. Продуктите са с гарантирано качество, а екипът ни от професионалисти ще ви съдейства при всякакви затруднения с пазаруването. 

Само при нас получавате толкова голямо разнообразие на артикули и то на актуални цени с кратки срокове за доставка, така че доверете ни се още сега!