Филтрирай по
Ширина
Цена
от 7 лв. до 18 лв.
Страница 1 от 1

Балатумът винаги е предпочитан материал, като заместител на дървените и скъпи подови настилки. Той притежава куп предимства - евтин е, лесен е за почистване и поддръжка, бързо се полага и е много дълготраен, издържайки на популярните химически почистващи препарати.

Какви видове балатуми ще откриете в магазините на Homemax?

В продуктовия ни каталог ще откриете огромно разнообразие от шарки, имитиращи различни дървесни материали, различаващи се както по форма, така и по цветови нюанси. Има дори и такива, които визуализират форми, като кръгове и квадрати. Предлагаме дори и доста успешни имитации на паркет.

Всичко е изработено от много качествена и издържаща на продължителна и агресивна експлоатация гъвкава гумирана пластмаса на атрактивни цени. При нас можете да изберете и от различни размери, подходящи, както за малки, средни, така и за големи помещения. Хубавото при тях е че могат да се изрязват и по-прецизно да се пригаждат към размерите на помещението. За това ви очакваме дори и още сега.

Как да изберете подходящия?

  • Разумно съотношение цена/качество има полукомерсиалния вид клас от 23 до 33. Колкото повече хора живеете в дома ви, толкова класа трябва да е по-висок;
  • Ако разглеждаме продукта от към цветово оформление, имитацията на дървена настилка е много подходящ вариант за дома, тъй като дървото създава усещане за уют, топлина и сигурност.  Хубаво е обаче да направим така избора си, че нюансът да се вписва в цялостното оформление на стаята. Тоест, ако цветовете по стените и мебелите са светли, значи е добре и настилката да е в светъл вариант;
  • Основата трябва да е качествена и равна, а денивелацията да е не повече от 2 мм. Хубаво е да е с качествена хидроизолация;
  • Преди нанасяне на мебелите, оставете материала да отлежи няколко дни за да му се изпънат гънките.

Защо да се доверим на Home-max?

В Home-max.bg предлагаме огромно разнообразие на всякакви продукти, професионални консултанти, с които можете да се посъветвате за най-правилния вариант, отговарящ конкретно на съответния случай. Достъпните цени, бързите доставки и адекватното обслужване също са наша запазена марка.


Имаме и доста мащабна верига от физически магазини, намиращи се в по-големите градове на страната, където да отидете и лично да се убедите в по-горните качества.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм