Кухненски принадлежности

Създадохме отделен раздел за малките принадлежности, без които нито една кухня не може, така че по-лесно да ги избирате. Как става това и какви са техните отличителни особености ще разберем по-долу.

Как да подберете качествени принадлежности?

Нека първо поясним предназначението им! Това са малки, но функционални елементи, чиято необходимост се налага в кухнята. Това са прибори за готвене, хранене, съдове, чаши, чинии, подноси за сервиране и много други. Всеки от тях трябва да е изработен от качествени материали, за да е възможна дълготрайната им употреба. Най-използваните са пластмасата, металът и стъклото.

Какви са характеристиките на съвременните аксесоари?

Всеки от тях се отличава със своите цветови нюанси и количество храна или течност, което може да поеме. При избора си, наблягайте на възможността за количество съхранявана храна, течност, както и на дължината и материала на изработка. Например съществуват пластмасови кутии, които са с тясно дъно, но високи стени. Те са обемисти и не са подходящи за носене в раница.

В същото време има варианти с голямо широко дъно, но ниски странични стени. Подобен модел е подходящ за носене в раница. Лъжиците за разбъркване - обръщайте внимание на тяхната дължина, дали да са с дупки или не, метални, плстмасови или дървени - последните са за предпочитане, защото при висока температура не отделят вредни вещества. Изборът Ви зависи и от покритието на съда, в който ще ги използвате. Избирайте според условията за употреба!

Какъв избор се предлага в Home-max.bg?

В гамата ни има всички необходими кухненски принадлежности, за да оборудвате добре кухнята си и да не липсва нищо, когато готвите или съхранявате подправките си, режете хляб, пасирате, прецеждате, режете. В гамата ни Ви очакват още прибори от рода на:

  • чаши;
  • чинии;
  • сервизи;
  • подноси за сервиране;
  • съхранение на храна;
  • тави;
  • тенджери;
  • дъски за рязане на хляб;
  • пепелници и каквото се сетите.

Защо да пазарувате в Home-max.bg?

Защото Home-max е онлайн магазин с изключително богато зареден асортимент и при нас ще откриете всичко необходимо, за да готвите, поднасяте, сервирате, режете, бъркате или просто да се улесните. Всеки от наличните аксесоари е изработен от висококачествени материали и при прецизна и внимателна употреба, ще Ви служи дълги години.

В същото време, цените ни са без аналог и ако изпитвате трудности, наш сътрудник е на Ваше разположение за да Ви помогне при избора и с поръчката. Все пак ние препоръчваме да разгледате добре цялата категория, да се запознаете с политиката на фирмата и в случай, че изникнат въпроси, да се свържете с наш консултант.