Филтрирай по
Цена
от 2 лв. до 49 лв.
Страница 1 от 2

Храненията са основният начин за събиране на цялото семейство или пък на близки роднини. За да се представите подобаващо не е достатъчно само ястието да е перфектно приготвено, приборите за сервиране допълват цялостната картина и дават завършен и красив вид на Вашата трапеза. Те могат да Ви помогнат да впечатлите всички гости.

Защо е важно да имаме чиния за всеки вид хранене

Като за начало е добре да имате една посуда за ежедневна употреба или градинско парти и друга за празнична вечеря или гости. За ежедневна употреба по-подходящи са цветните или декорирани чинии – създават настроение и можете да направите избор на един модел, от който да си набавите различни цветове за повече настроение на Вашата трапеза. Ако пък търсите нещо напълно универсално, Ви препоръчваме да изберете бели чинии, които са подходящи за всеки повод – изглеждат изискано като част от празничната трапеза и не са задължаващи, когато ги използваме в ежедневието.
Чудесно би било да имате чинии за всеки вид храна – от една страна по този начин трапезата Ви ще изглежда изискано като подредена от професионалист, от друга – чисто практично – с наличието на чинии за всеки вид храна няма да Ви се налага да миете съдове преди да сервирате вечерята.
Разбира се, когато вземете решение за покупка на чинии, освен да определите бюджета си, преценете и мястото си за съхранение, както и как да съчетаете новите чинии с вече наличните сервизи.

Различните форми чинии разчупват дома

Със сигурност Ви се е случвало да очаквате гости, да сте приготвили перфектните предястие, вечеря и десерт, а сервизът Ви да не е достатъчен за всички. И какво правите тогава? – Започвате да се паникьосвате и да се лутате между въпроси като „Как ще сервирам в различни чинии?“, „Защо не се сетих по-рано?“, „Ами сега какво ще правя?“ - Не се тревожете, можете да се снабдите с различни чинии, които не е необходимо да са от един сервиз, единственото правило, което трябва да спазите е да са в един стил. Не е необходимо да се съобразявате дори с цвета или формата – по този начин ще впечатлите всички свои гости.

Как помага в избора ни Home-Max

При нас можете да:

  • Направите избор на качествени артикули на достъпни цени;
  • Следите нашите брошури за промо оферти;
  • Си поръчате онлайн чинии директно до Вашия дом.
Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм