намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   

Фаянс за кухня

Сортирай по

брой на страница

 

Фаянс Gold Calacata 30.5/75.5

19,
99 /кв.м.
 

Agatha black dekofon 40x120

54,
9 /кв.м.
 

Agatha black 40x120

54,
9 /кв.м.
 

Agatha white dekofon 40x120

54,
9 /кв.м.
 

Agatha white 40x120

54,
9 /кв.м.
 

Фаянс Parisian white 40x120

54,
9 /кв.м.
 

Фаянс Subway Noce RLV 33.3x55

21,
9 /кв.м.
 

Фаянс Subway Marfil RLV 33.3x55

21,
9 /кв.м.
 

Фаянс Subway Noce 33.3x55

21,
9 /кв.м.
 

Фаянс Subway Marfil 33.3x55

21,
9 /кв.м.
 

Фаянс Subway Gris RLV 33.3x55

21,
9 /кв.м.
 

Фаянс Subway Gris 33.3x55

21,
9 /кв.м.

Планирайки ремонта на кухнята от изключително важно значение е правилния подбор на плочките, както за стените, така и за пода, тъй като това не е нещо, което може да се сменя всеки ден, седмица, месец. Важно е да се обърне сериозно внимание на тази част от преобразяването на помещението. В долните редове даваме някои съвети относно избора и полагането им.

 

Как да изберете фаянсови плочки за кухнята?

Ако помещението е голямо, хубаво е да се отдаде предпочитание на големите размери, а в компактното на малките. Така визуално се уголемява пространството. При цветовия избор е важно да знаете, че в по-тъмните тонове много видими стават драскотините, а в светлите мръсотиите и петната, с което грижата ви за тях ще се увеличи. Подберете някакъв междинен вариант.

 

Важен съвет!!! Почти винаги по време на полагането съществува технологичен брак, който трябва да се компенсира. Купувайте с 10% повече материал от изчисления.

 

Какви разновидности ще откриете в магазините на HomeMax?

Голямото разнообразие от продукти е запазена наша марка и тук това правило не е изключение. Предлагаме фаянсови плочи с различни шарки и имитация на камък с нестандартни размери, с монотонни цветове, имитиращи драскотини, с разнообразие от преливащи се нюанси, гранит и т.н.

 

Имаме и различни повърхности, като матови, грапави, гланцирани и гладки. Избора на размери е доста обхватен, започвайки от 15х15 и завършвайки до 26х52 см. Всички продукти са първо качество на изключителни цени, изработени са от качествени материали, гарантиращи дълъг период за експлоатация.

 

Какво трябва да знаете за лепенето на фаянс за кухнята?

Преди началото на полагането е необходимо да разберем какви инструменти ще ни трябват и да си ги набавим:

  • права и назъбена маламашка за равномерното разнасяне на материала;
  • пластмасови кръстчета за уеднаквяване на фугите;
  • нивелир за контрол на денивелацията;
  • гумен чук за причукване;
  • миксер за разбъркване на лепилото;
  • шпатула за нанасяне на лепилото.

 

След, като вече сме набавили инструментите можем да подготвим подходящата основа. Необходимо е да се измери дали е равна и ако са налични големи разминавания, предварително да се обработи за изравняване. После се нанася специален грунд и сте готови за лепене. При нанасяне на лепилото можете да го правите върху елемента или директно върху повърхността (стената или пода). При изправяне на големи неравности двата варианта се комбинират. С гумения чук леко се причуква и се следи за правото ниво.

 

Защо да се доверите на HomeМax?

Предлаганите от нас продукти са с високо качество и достъпни цени. Изпълняваме бързо заявките и не бавим клиентите си. Имате възможност да видите доставката преди да платите, гарантирайки си, че получавате правилния артикул. Свържете се с нас, очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм