намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   
homemax  

Фаянс за кухня

Сортирай по

брой на страница

 

Фаянс Ардос Таупе 20х50

9,
99 /м2
 

Фаянс Ардос Бял 20х50

9,
99 /м2
 

Фаянс Капри Беж 25х40

15,
99 /м2
 

Фаянс Капри Светъл Беж 25х40

15,
99 /м2
 

Фаянс Magonza Antracite 26x52 II кач

10,
99 /м2
 

Фаянс Decoro Doche 26x52

10,
99 /м2
 

Фаянс Doche Griogio 26x52

10,
99 /м2
 

Фаянс Rialto Griogio 25x40

9,
99
7,
99 /м2
 

Фаянс Timber Griogio 25x40

9,
99
7,
99 /м2
 

Фаянс Tiaga Griogio 25х40

9,
99 /м2
 

Фаянс Ostrava Cream 20x40

24,
99 /м2
 

Фаянс Dali Pistacho 25x40

22,
99 /м2

Планирайки ремонта на кухнята от изключително важно значение е правилния подбор на плочките, както за стените, така и за пода, тъй като това не е нещо, което може да се сменя всеки ден, седмица, месец. Важно е да се обърне сериозно внимание на тази част от преобразяването на помещението. В долните редове даваме някои съвети относно избора и полагането им.

 

Как да изберете фаянсови плочки за кухнята?

Ако помещението е голямо, хубаво е да се отдаде предпочитание на големите размери, а в компактното на малките. Така визуално се уголемява пространството. При цветовия избор е важно да знаете, че в по-тъмните тонове много видими стават драскотините, а в светлите мръсотиите и петната, с което грижата ви за тях ще се увеличи. Подберете някакъв междинен вариант.

 

Важен съвет!!! Почти винаги по време на полагането съществува технологичен брак, който трябва да се компенсира. Купувайте с 10% повече материал от изчисления.

 

Какви разновидности ще откриете в магазините на HomeMax?

Голямото разнообразие от продукти е запазена наша марка и тук това правило не е изключение. Предлагаме фаянсови плочи с различни шарки и имитация на камък с нестандартни размери, с монотонни цветове, имитиращи драскотини, с разнообразие от преливащи се нюанси, гранит и т.н.

 

Имаме и различни повърхности, като матови, грапави, гланцирани и гладки. Избора на размери е доста обхватен, започвайки от 15х15 и завършвайки до 26х52 см. Всички продукти са първо качество на изключителни цени, изработени са от качествени материали, гарантиращи дълъг период за експлоатация.

 

Какво трябва да знаете за лепенето на фаянс за кухнята?

Преди началото на полагането е необходимо да разберем какви инструменти ще ни трябват и да си ги набавим:

  • права и назъбена маламашка за равномерното разнасяне на материала;
  • пластмасови кръстчета за уеднаквяване на фугите;
  • нивелир за контрол на денивелацията;
  • гумен чук за причукване;
  • миксер за разбъркване на лепилото;
  • шпатула за нанасяне на лепилото.

 

След, като вече сме набавили инструментите можем да подготвим подходящата основа. Необходимо е да се измери дали е равна и ако са налични големи разминавания, предварително да се обработи за изравняване. После се нанася специален грунд и сте готови за лепене. При нанасяне на лепилото можете да го правите върху елемента или директно върху повърхността (стената или пода). При изправяне на големи неравности двата варианта се комбинират. С гумения чук леко се причуква и се следи за правото ниво.

 

Защо да се доверите на HomeМax?

Предлаганите от нас продукти са с високо качество и достъпни цени. Изпълняваме бързо заявките и не бавим клиентите си. Имате възможност да видите доставката преди да платите, гарантирайки си, че получавате правилния артикул. Свържете се с нас, очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм