намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   

Ютии

Сортирай по

брой на страница

 

Ютия Finlux SSI-30ASO/6006

49,
99 /бр.
 

Ютия Crown SSI-28AAP/8822

39,
99 /бр.
 

Ютия ARIELLI ASI-2490

29,
99
24,
99 /бр.
 

Парна ютия MUHLER SI-2205C

24,
99 /бр.
 

Парна ютия MUHLER SI-2207C

24,
99 /бр.
 

Пилинг за дрехи MUHLER MLR-661

7,
99
5,
99 /бр.
 

Ютия HOMA HSI-2510

46,
99
34,
99 /бр.
 

Ютия ELITE SI-0417

34,
99 /бр.
 

Ютия Philips GC3582/20 2400W

129,
- /бр.
 

Ютия Sencor SSI-8441VT

49,
99
39,
99 /бр.
 

Ютия Rowenta DW 5122 F1

129,
- /бр.

Страница 1 от 1

Ютията винаги е била предпочитано средство за гладене в едно домакинство и правилният избор гарантира добре свършена работа за кратко време. По-долу ще разгледаме видовете и предназначението им, както и поддръжката за по-продължителна дълготрайност.


Какви видове има?

Нека разгледаме основните разновидности за да се ориентирате сред разнообразието и да прецените към кой тип да се насочите:
• с кабел или без - по-разпространени са кабелните варианти, включващи се в близкия електрически контакт. Съществуват обаче и модели без кабел, чиято док-станция се намира на работния плот. Уредът се поставя върху станцията и за кратко време се нагрява и бавно изстива;
• различни покрития на плочата - изборът се основава на качествената работна повърхност на ютията. Разпространени са алуминиевите лесно нагряващи се варианти, но и бързо изстудяващи се. Неръждаемата стомана е страхотно решение за работна повърхност;
• хоризонтално и вертикално гладене - съществуват модели за поставяне на дрехата върху хоризонтално разположен плот, но се предлагат и такива, не изискващи отделянето на облеклото от закачалката. Само се пуска пара и с няколко вертикални движения бръчките изчезват;
• парен удар - в самия уред има предвиден резервоар за вода, която се подава към мощен парогенератор. След натискане на бутон, тя излиза през специалните отвори под налягане - така ефектът е максимален.


За какво са подходящи различните видове?

Кабелните модели са предназначени за домашно ползване, докато безкабелните са по-лесни за пренасяне и се препоръчват за туристически цели. От покритието на плочата зависи цената на продукта и крайният резултат. Хоризонталното гладете е препоръчително при по-сериозни бръчки, докато вертикалното е ефективно при по-леко измачкване.
Парният удар всъщност навлажнява плата и той по-лесно се подава на обработката на високата температура. По този начин, ефектът е значително по-добър.


Как се поддържа и почиства?

С течение на времето, ако употребяваната вода е твърда се натрупват в системата отлагания на варовик. Производителите препоръчват разреждането й с дестилирана течност при съотношение 1:1. Силно препоръчително е също източването на резервоара, след приключване на работа. Почистването на повърхността може да се извършва с водно-оцетна есенция (не оцет).
Препоръчително е редовното почистване на уреда. За отстраняване на отлаганията от вътрешната система, налейте вода в резервоара и включете продукта на пълна мощност. Изчакайте го да загрее, изключете от електричеството и поднесете някаква купа, натискайки бутона за парата. За по-добър резултат, процеса трябва да е придружен с постоянно разклащане.


Какъв избор има в Home-max.bg?

В онлайн магазина на home-max.bg ще откриете широк асортимент от парни ютии, отличаващи се по дизайн, конструкция и предлагани режими на работа. Многообразие от марки и добро съотношение цена – качество.


Защо да изберете Home-max.bg?

Ако изпитвате колебания, затруднения или изникнат запитвания, веднага се свържете с наш експерт и той задължително ще Ви предложи оптимално решение. Всички стоки в категорията са индивидуално изпробвани за работоспособност, чисто нови са и с продължителна гаранция. Разгледайте предложенията ни!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм