Часовници за стена

Филтрирай по
Цена
от 10 лв. до 61 лв.
Страница 1 от 1

Какви часовници ще откриете в магазина на HomeMax?

Декоративните часовници си остават един от най-популярните предмети за украса на интериора, както на дома, така и на офиса. Освен своята основна роля да показват точното време, те се използват и като ярък предмет, който е способен лесно да преобрази помещението и да го направи по-уютно и приветливо. В HomeMax ви предлагаме богат избор от различни модели на известните брандове. При нас ще можете да направите лесно избора си, тъй като ще ви зарадваме приятно с огромното си разнообразие.

Ако сте почитатели на онлайн покупките, тогава ще можете да закупите идеалния часовник за вас лесно от виртуалния ни магазин. Имаме и изградена мрежа от физически магазини, където сами ще можете да се убедите в качеството на всички предлагани от нас продукти и да направите покупките за дома ви лесно и удобно. Моделите на стелажите ни са, както модерни, така и ще откриете часовници в различни стилове, за да ги съчетаете лесно с обзавеждането.

Кой е най-подходящ за вас?

Не винаги е лесно да изберете идеалните часовници за вашия интериор. Те вече далеч не са само предмет за измерването на точното време, а и любим аксесоар, който да внесе допълнителен уют в жилището. Именно те играят важна роля в дизайна на помещението, затова е важно да ги изберете правилно, за да се съчетават с другите аксесоари и мебели. Така например ако стаята ви е малка, тогава идеално решение са изящните по-малки модели, които е важно и да се съчетават с цветовата гама. За просторният кабинет или офис можете да изберете по-строгите ни модели, които да допълнят ефектно интериора. Дизайнът е също важен, като така например те могат да са в един стил с вашата стая, но също така и да се отличават изцяло, като при това да се вписват идеално в общата картина. Не се бойте да експериментирате. Най-важното е цветовата гама и тя да си подхожда с другите аксесоари.

Настолните часовници са също толкова популярни, като освен всичко те са много компактни и не привличат толкова вниманието, тъй като са по-малки. Ако обаче са избрани правилно, тогава лесно могат да се превърнат в онзи малък детайл, който да завърши интериора. Въпреки всичко най-популярни днес си остават стенните моделите.

Качествени ли са?

Всяка една стока за дома, която ще намерите на стелажите ни се отличава с отличното си качество. Предлагаме ви богат избор от моделите в различни стилове, за да изберете най-подходящия за вашето обзавеждане. Ключовото правило, което дизайнерите препоръчват да се спазва е това, че всички аксесоари в едно помещение трябва да са в една цветова гама. Така например ако сте заложили на пастелните тонове, тогава и вашите нови покупки за дома трябва да са в тази гама.

Защо да ги купите от HomeMax?

Защото при нас ще намерите огромно разнообразие от над 70 000 продукта за дома на атрактивни цени и с високо качество, а редовните ни промоционални предложения ще се харесат на всеки. Професионалните ни консултанти ще ви помогнат да направите най-добрия избор и ще ви дадат съвет, какви акценти да изберете за дома ви.

  • Огромен избор от над 70 000 качествени стоки;
  • Изгодни цени;
  • Възможност за покупка на стоката на изплащане;
  • Бърза доставка до всяка точка на страната;
  • Пазаруване по-всяко време на деня;
  • Професионално обслужване от нашите служители;
  • Изгодни условия;
  • Редовни намаления.

Заповядайте в HomeMax!