Снегопочистваща техника

Филтрирай по
Цена
от 99 лв. до 2799 лв.
Страница 1 от 1

Видове снегорини

 

Те представляват снегопочистващи машини и са предназначени за почистване на снежната покривка. На пазара се предлагат различни модели, като основно могат да бъдат разделени на три категории:

 

  • Електрически;
  • Едностепенни (на бензин);
  • Двустепенни (на бензин).

 

Голяма част от електрическите снегорини се отличават със своята компактност и простота си на употреба на машината. Имат отлично съотношение между високо качество и достъпна цена. Идеални са за почистване на пространството около дома. Имат висока производителност и лесно ще се справят с почистването на снега при всякакви условия.

 

Вторите се отличават с голямата си маневреност, ефективност и това че са по-леки в сравнение с другите. Лесни и удобни са за управление, което е още един плюс. Цената варира, а именно според избрания модел. Използват се за почистване на различни по големина площи.

 

Двустепенните вече спадат към по-тежката артилерия. Използват се основно, ако снежната покрива е по-голяма и лесно ще се справят дори, ако тя е над 25-30 см. Отличен вариант са за по-големите пространства, а също така и по-труднодостъпните.

 

Защо да купите снегорин за дома си?

 

Ако искате да закупите не просто качествен снегорин, но и такъв който да отговаря изцяло на вашите критерии и да можете да се грижите за дома ви през зимните месеци, за да избегнете наводненията, когато снега се топи, тогава е добре да спазвате някои простички правила. Основният критерии, от който трябва да се водите е мощността на машината, тоест за почистването на каква площ ще я използвате. Важни са и климатичните особености на вашия регион или казано с други думи дали пада много сняг през зимните месеци или условията не са толкова сурови, при които ще се налага да работи техниката.

 

При избора ви на модел снегорин е добре да се съобразите с няколко неща:

 

  1. Искате ли да има допълнителни функции;
  2. Площта, която ще почиствате;
  3. Колко е голяма снежната покривка;
  4. Какъв е терена;
  5. Други.

 

Ако все пак изпитвате затруднения при покупката ви, можете да се обърнете към нашите професионални консултанти, които да ви помогнат с тази задача.

Защо да пазарувате от HomeMax?

 

Защото ние ви предлагаме само качествена снегопочистваща техника на достъпни цени. При нас ще намерите огромно разнообразие от над 70 000 артикула, които можете да закупите и на изплащане. Сроковете за доставка са кратки и имате опция да видите получената стока преди да платите. Можете да направите вашата поръчка по всяко време в сайта ни или да посетите офлайн магазините ни в София, Стара Загора, Пловдив, Русе, Плевен, Варна и Бургас.

 

Очакваме ви!