Филтрирай по
Цена
от 6 лв. до 1499 лв.
Страница 1 от 2

Отдавна отминаха времената, когато тревната настилка в двора се косеше ръчно с подходящ инструмент. Сега съвременните хора употребяват специалните за целта уреди, наречени с краткото и простичко име “косачки”. Защо са толкова предпочитани и какви са предложенията ни за Вас ще разберем в настоящия материал.

Какви видове предлагаме

Към момента на ваше разположение са самоходни ръчни електрически и моторни машини за косене на трева или райграс, които се различават по размера на обхващаното пространство по време на работа и обема на събиращия кош. Имаме разбира се и уреди за високо “подстригване” и различни култиватори за обработка на почвата.

В случай, че имате определено изискване към съответната машина или се затруднявате в избора, свържете се с наш сътрудник и с радост ще обсъдим с вас предпочитанията Ви, давайки експертното си мнение за най-доброто решение. Намерете най-качествените градински косачки още сега!

Кога са подходящи за използване

Най-голямото предимство на електрическите или моторни косачки е това, че те изключително равно “подстригват” тревния килим, правейки повърхността равна и красива. От друга страна, с тях се работи много бързо и качествено, без изискване за специализирани познания.

Употребяват се в случаите, когато е необходимо окосяване на определена тревна площ, като разбира се съществува възможност за регулиране на височината. Ако за вас последното не е от значение, но не искате често да се налага да работите с машината, настройте я за късо подравняване. Така на тревата ще й е необходимо повече време за израстване.

Тези продукти, особено електрическите, Не са подходящи за употреба при много висока и дебела трева, защото това натоварва двигателя и има голяма вероятност уредът да изгори.

Защо да изберете от home-max

Защото работим в директно сътрудничество с производителите, което ни позволява да предложим конкурентни цени. Също, избирайки нас като обект за пазарувате Ви очаква:

  • отделяне на необходимото внимание за уточняване на правилният за нуждите Ви продукт;
  • много голямо разнообразие от видове за да можете прецизно да подберете стоката, която максимално отговаря на изискванията Ви;
  • продуктова гаранция, осигуряваща спокойствие за качеството на покупката;
  • интуитивен уеб-сайт за бързи поръчки, дори и през миниатюрни мобилни джаджи;
  • бързо и качествено обслужване;
  • доставка до всеки дом в страната.

Запознай се с нашия богат избор от стоки и куп изгодни предложения само в онлайн магазина home-max.bg  Заповядайте, очакваме Ви!